Sådan Gør Du Din Talje Tyndere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Din Talje Tyndere
Sådan Gør Du Din Talje Tyndere

Video: Sådan Gør Du Din Talje Tyndere

Video: Sådan Gør Du Din Talje Tyndere
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2023, Juni
Anonim

En tynd talje har altid været betragtet som en af de største fordele ved en kvinde. I kampen for hende er repræsentanterne for den smukke halvdel af menneskeheden klar til at gå til slutningen. Du bør dog ikke bringe nogen ofre. At reducere din talje er ikke så svært. Du skal bare begrænse dig selv lidt i mad og lave specielle øvelser hver dag.

Sådan gør du din talje tyndere
Sådan gør du din talje tyndere

Instruktioner

Trin 1

Først skal du varme op. Stå lige op, træk maven stærkt indad, og skub den derefter ud. Gør dette meget hurtigt mange gange. Tag nu bøjlen og drej den rundt om taljen i et par minutter i forskellige retninger. Over tid kan den sædvanlige hula-hoop erstattes med en særlig vægtet.

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Foretag cirkulære bevægelser med din torso skiftevis i den ene retning og den anden. Bøj derefter fremad, hold ryggen lige. Palmerne skal røre gulvet og derefter venstre og højre fødder.

Trin 2

Nu skal du styrke musklerne i den øvre og midterste del af maven. Lig på ryggen, bøj knæene og løft samtidig dine hæle fra gulvet. Hænderne skal være bag dit hoved. Løft din krop 10-15 gange, så dine skuldre og øvre ryg er væk fra gulvet.

Derefter kan du stå op med dine ben så brede som muligt, bøje dem ved knæene og ved at spænde bagdelene gøre en skarp bevægelse med bækkenet fremad og vende tilbage til startpositionen - for at slappe af.

Sådan gør du din talje tyndere
Sådan gør du din talje tyndere

Trin 3

Musklerne i underlivet er også vigtige for en tynd talje. De styrkes som denne. Du skal ligge på gulvet og løfte dine ben og hovedet bøjet ved knæene. Så er du nødt til at tage dine knæ med dine hænder og trække dem mod dig. På dette tidspunkt er du nødt til at gøre en omvendt indsats med dine fødder.

Når du vænner dig til stresset, kan du rette din krop, røre ved gulvet og derefter rejse dig igen på samme måde.

Et andet problemområde er siderne. De har også brug for at fjerne overskydende fedt. Lig på ryggen med fjernede hænder for ikke at hjælpe dig selv med dem. Bøj begge ben ved knæene, placer venstre øverst til højre. Løft din krop ved at dreje til højre så langt som muligt. Gå derefter tilbage til startpositionen. Skift derefter ben og side af drejningen.

Sådan gør du din talje tyndere
Sådan gør du din talje tyndere

Populær af emne.