Hvordan Man Laver En Flad Mave

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Flad Mave
Hvordan Man Laver En Flad Mave

Video: Hvordan Man Laver En Flad Mave

Video: Hvordan Man Laver En Flad Mave
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, April
Anonim

Mange mennesker vil gerne have en tynd talje og god abs. Men for at opfylde deres ønsker hindres de af den udbredte tro på, at træning tager meget tid og kræfter. Og det er derfor, denne drøm er blevet udsat så længe med risiko for aldrig at gå i opfyldelse. Og nogle, tværtimod, drager modigt deres mål, begynder at træne hårdt, føler træthed og muskelsmerter, mister deres ønske og bliver hurtigt skuffede. Der er tilsyneladende også hemmeligheder her. Så hvordan flader du din mave?

Hvordan man laver en flad mave
Hvordan man laver en flad mave

Instruktioner

Trin 1

Hemmelighederne ved en flad mave kommer ikke bare fra øvelser, der findes overalt. Den første ting at gøre for at slippe af med din irriterende plump mave er at motivere dig selv! Det vil sige, klæde sig ud, stå foran et spejl, kritisk undersøge dig selv og sige: hvad vil du gerne ændre. Men det er halvdelen af kampen. Kom ud af skabet dine yndlingsbukser eller et nederdel, som du kunne bære frit før, men nu på grund af den runde mave kan du kun drømme om det. Dette vil være et incitament! Og vælg også et foto af en ideel figur i et blankt magasin eller på Internettet og hæng det på et fremtrædende sted. Nu er der et mål at bevæge sig mod.

Trin 2

For at få en flad mave skal du afbalancere din diæt samtidig med, at du starter din daglige træningsrutine for at slippe af med overskydende fedt på den. For at gøre dette skal du spise mere grøntsager og korn. De er gode til at stimulere fordøjelsen. Spis mad rig på enzymer: ananas, papaya, fennikel, druer samt tomater og jordbær. De tager sig af figurens slankhed ved at styrke bindevævet i musklerne. Drik grøn te for at nedbryde fedt efter måltider. 2-4 gange om måneden sørg for dig selv faste dage, hvor du kun drikker yoghurt (2 liter) og stadig mineralvand (1,5 liter).

Trin 3

Ved nu, at du skal bruge din presse mindst 4-5 dage om ugen, 3-5 minutter om dagen. Du vil bemærke det første resultat på en måned, og om tre måneder vil du allerede blive ejer af en stærk presse. Til træning kræves intet specielt udstyr undtagen din egen krop. Øvelser for en flad mave med det formål at være mest effektive bør struktureres som følger. Træn dine underliv i en dag. Træn dine skrå mavemuskler den anden dag. På den tredje dag spændes kun den øvre del af maven. Dette system tillader ikke, at træning bliver kedelig.

Trin 4

Før du begynder at træne, skal du huske på, at din krop i første omgang kæmper tilbage. Forvent, at utrænede mavemuskler skal have ondt. Dette er normalt, da det betyder, at musklerne udvikler sig. Efterhånden, med træningen, vil smerten forsvinde. Det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke overtræne. For at gøre dette skal du tage alle faktorer i betragtning: ikke træne efter at have spist, anstrengende fysisk arbejde, med søvnmangel, underernæring eller efter nervøse chok og tidligere sygdomme.

Trin 5

Før du starter hvert sæt øvelser, skal du varme dine muskler op - gå, løb, drej dine hofter, dans eller tag et varmt bad i 15 minutter. Udfør hver af 4-6 øvelser 15-20 gange. Tag en pause mellem øvelserne - 1 min. Når kroppen vænner sig til en sådan belastning, skal du øge antallet af gentagelser af øvelser op til 2-3 gange og reducere pauserne mellem dem til 15 sekunder. Efter hvert sæt gymnastik på mavepressen skal du udføre øvelser for at strække disse muskler - bøjninger fremad og til siderne. Dette vil sikre en smuk flad maveformation.

Anbefalede: