Hvordan Man Bygger En Flad Mave

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Flad Mave
Hvordan Man Bygger En Flad Mave

Video: Hvordan Man Bygger En Flad Mave

Video: Hvordan Man Bygger En Flad Mave
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, Kan
Anonim

Mens du solede på stranden eller svømmede i poolen, holdt du mere end en gang øjnene på en pige med en flad mave eller en fyr med en pumpet op abs og i dine tanker forestillede dig dig selv på deres sted. Men der er ikke noget uvirkeligt i dette, du skal bare virkelig ønsker, være tålmodig, ikke være doven og følge nogle regler.

Hvordan man bygger en flad mave
Hvordan man bygger en flad mave

Instruktioner

Trin 1

Motion skal være regelmæssig. Hvis du ikke har mulighed for at besøge gymnastiksalen, kan du træne derhjemme.

Trin 2

Varm dine muskler op med et kort løb og opvarmningsøvelser inden du træner. Og selv derefter skal du ikke straks give dig selv den maksimale belastning, der vil ikke være nogen fordel ved en sådan træning, men konsekvenserne kan være alvorlige.

Trin 3

Abs er en muskelgruppe. For at ende med en flad mave skal du lave en hel række øvelser.

Trin 4

Øvelser til øvre mavemuskler. Læg på gulvet, luk armene på brystet, og bøj dine ben ved knæene. Løft bagsiden af dit hoved glat fra gulvet, så du når bag dit bryst, ikke din hals. Løft din torso så langt du kan, og sænk den lige så glat. Alternativt kan du udføre denne øvelse på en fitnessbold.

Trin 5

Øvelser i underlivet. Lig på gulvet med dine hænder langs din krop. Benene skal bøjes 90 ° i knæene. Løft dine ben i denne position, og løft dit bækken forsigtigt, træk dem til brystet.

Trin 6

Øvelser for skrå muskler. Lig på gulvet med dine hænder sammen bag på hovedet, de skal være parallelle med gulvet. Bøj dine ben ved knæene. Løft dit hoved og skuldre op, mens din højre skulder rører ved venstre lår, vend langsomt tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen, men med venstre skulder rører højre lår.

Trin 7

Også for de skrå muskler er en øvelse, hvor du læner dig på din albue, mens du ligger på din side, effektiv. Dets essens er at rive kroppen ned fra gulvet så højt som muligt og rette det på det ekstreme toppunkt i et par sekunder og derefter prøve at sænke det glat.

Trin 8

Klassernes intensitet bør øges gradvist under overholdelse af princippet om "gør ikke ondt". Og husk det vigtigste - for at opnå det ønskede resultat skal du dagligt opfylde hele komplekset af krav, fra kost til motion.

Anbefalede: