Hvordan Man Laver En Flad Mave Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Flad Mave Derhjemme
Hvordan Man Laver En Flad Mave Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Flad Mave Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Flad Mave Derhjemme
Video: Flad mave i 1 uge (intens abs) | 7 minutters træning i hjemmet 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at en slank, fit kvinde ser meget yngre ud end hendes alder og føler sig meget mere selvsikker. Hængende mave muskler, en bøjet figur maler ikke nogen. Men ak, vi har ikke altid mulighed for at deltage i undervisning i en fitnessklub. For at lave en flad mave derhjemme skal du først og fremmest være tålmodig, lære nogle effektive øvelser og gøre dem systematisk.

Hvordan man laver en flad mave derhjemme
Hvordan man laver en flad mave derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Det tilrådes at øve om morgenen, men det er også muligt om aftenen et par timer før sengetid. Dette tager dig cirka 10-15 minutter. Bed din familie om ikke at blande dig i løbet af undervisningen. Du har brug for et lille tæppe for at udføre øvelserne.

Trin 2

Øvelsen udføres fra liggende stilling. Ret dine arme langs kroppen. Palmerne hviler på gulvet. Løft lige ben i en vinkel på 40-50 grader, med dine fødder let at slå hinanden mod hinanden. Placer dine fødder på gulvet. Udfør øvelsen 6-8 gange. Samtidig er vejrtrækningen rolig, jævn.

Trin 3

Startpositionen er den samme. Stræk armene op og læg dem bag dit hoved. Foretag en skarp svingning af dine arme fremad, og prøv samtidig at komme i en siddende stilling. For at gøre det lettere kan du holde tæerne på kanten af ethvert møbel (skab, sofa). Ret din ryg så meget som muligt, spred dine arme brede og træk dem derefter skarpt tilbage. Tag startpositionen. Gentag 6-8 gange.

Trin 4

Læg på din side med den ene hånd under hovedet, den anden holder fast i din talje. Gør lodrette gynger med et lige ben 6-8 gange. Rul over til den anden side og gør det samme med det andet ben. Vigtigt: når du løfter dit ben, skal du trække vejret ud.

Trin 5

Gå på knæ med benene let fra hinanden, mens tæerne presses sammen. Læg dine hænder på dine hofter. Udfør langsomme rygbøjninger. Prøv at holde ryggen lige, vip hovedet lidt tilbage. Inhalér med bagbøjningerne. Når du gør det korrekt, vil du føle intens spænding i dine knæ og selvfølgelig i dine mavemuskler. Udfør denne bevægelse 8 gange.

Trin 6

Læg på ryggen, håndfladerne rører ved gulvet. Løft dine ben i en ret vinkel opad, udfør dynamiske bevægelser med dine ben, som om du kørte på en cykel. Efter 1-2 minutters intensiv træning skal du tage startpositionen. Antallet af gentagelser er 8 gange.

Trin 7

Øvelse "saks". Startpositionen er den samme. Løft dine rette ben til en højde på 30-40 cm og kryds dem i 1-2 minutter, der minder om saksebevægelser. Sænk dine fødder ned på gulvet. Gentag 4-8 gange.

Trin 8

Ud over de foreslåede øvelser, mens du vasker dit ansigt, kan du kraftigt trække din mave ind i dig selv og give en belastning på mavemusklerne. Glem ikke at kontrollere din kropsholdning, mens du går, og prøv at holde din mave trukket ind. Med den systematiske udførelse af disse øvelser garanteres et positivt resultat.

Anbefalede: