Sådan Ser Du Live Udsendelsen Af ​​Eurovision

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Live Udsendelsen Af ​​Eurovision
Sådan Ser Du Live Udsendelsen Af ​​Eurovision

Video: Sådan Ser Du Live Udsendelsen Af ​​Eurovision

Video: Eurovision Song Contest 2021 - Grand Final - Live Stream 2022, December
Anonim

Eurovision er en musikkonkurrence, der årligt samler kunstnere fra hele Europa. Traditionelt afholdes det i maj og dateres tilbage til 1956. I år vil Rusland ved Eurovision være repræsenteret af Buranovskie Babushki-gruppen.

Sådan ser du live udsendelsen af ​​Eurovision 2012
Sådan ser du live udsendelsen af ​​Eurovision 2012

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - adgang til Internettet
  • - en bar eller klub med en live Eurovision-udsendelse.

Instruktioner

Trin 1

I 2012 afholdes Eurovision i hovedstaden i Aserbajdsjan, Baku, i Crystal Halls sports- og koncertkompleks. The Green Room er allerede udstyret, hvor udøverne af konkurrencen vil være efter forestillingen og venter på, at resultaterne af konkurrencen bliver opsummeret.

Trin 2

Rusland deltager i Eurovision for sekstende gang. Den første semifinale i konkurrencen finder sted den 22. maj, finalen finder sted lørdag den 26. maj. Repræsentanter for 26 lande vil tale om det. Fem af dem - Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien og Frankrig, som konkurrencens værtslande, kommer traditionelt ind i det uden en kvalifikationsrunde. Aserbajdsjan, vinderen af ​​den forrige konkurrence, vandt også en billet til finalen. De resterende tyve deltagere vil blive bestemt under kvalifikationsrundene.

Trin 3

Gruppen "Buranovskie Babushki", der vandt de kvalificerende runder, optræder ved konkurrencen med kompositionen Party for Everybody i den første semifinale den 22. maj. Hvis forestillingen modtages godt af juryen og publikum, kan de russiske kunstnere ses den 26. maj i den endelige konkurrence.

Trin 4

I år dækkes begivenheden af ​​tv-kanalen Rusland-1, der organiserede den nationale udvælgelseskonkurrence blandt popsangkunstnere til deltagelse i Eurovision 2012.

Trin 5

I Rusland kan Eurovision 2012 ses live på tre tv-kanaler: Rusland 1, Sport 1 og RTR-Planeta. Seere af Sport 1 kan se udsendelsen i HDTV-kvalitet. Følg TV-programmet for at afklare tidspunktet for konkurrencen. Dmitry Guberniev og Olga Shelest vil kommentere Eurovision i Rusland.

Trin 6

Hvis du ikke ønsker at se live-udsendelsen af ​​Eurovision hjemme på tv, skal du på forhånd finde ud af, i hvilke klubber og barer i din by det vil blive sendt. Annoncering fra forskellige virksomheder, der leverer denne service i forskellige dele af Rusland (og ikke kun i Rusland), er også tilgængelig på Internettet. Indtast bare det relevante søgeudtryk for din by. Du kan også reservere steder i disse virksomheder på forhånd ved hjælp af telefonnumrene, der er angivet på hjemmesiderne.

Populær af emne.