Sådan Køber Du Et Løbebånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Et Løbebånd
Sådan Køber Du Et Løbebånd

Video: Sådan Køber Du Et Løbebånd

Video: Sådan Køber Du Et Løbebånd
Video: How to Choose a Treadmill for Home Use: 5 Guidelines & 21 Issues 2024, April
Anonim

At træne på et løbebånd hjælper dig med at tabe sig og forbedre det kardiovaskulære systems funktion. At vælge den rigtige løbebånd er afgørende for at gøre din træningsløb træning behagelig.

Sådan køber du et løbebånd
Sådan køber du et løbebånd

Instruktioner

Trin 1

Løbebånd er opdelt i mekaniske og elektriske, men begge består af de samme elementer: et roterende bælte og gelændere. Når du bruger et mekanisk spor, forbruges ingen elektrisk energi, og dens vægt er meget mindre på grund af fraværet af en elektrisk motor. Ulempen ved "mekanik" er, at lærredet skal skubbes ved hjælp af styrken af ens egne ben. Derudover understøtter det mekaniske sporkontrolpanel kun de enkleste funktioner: måling af puls, træningstid, tilbagelagt afstand og forbrændte kalorier.

Trin 2

En elektrisk løbebånd drives af en elektrisk motor, og der kræves ingen anstrengelser for at drive løbebåndet. Det elektriske kontrolpanel giver dig mulighed for at bruge specielle programmer eller oprette dine egne. Hovedkomponenten i en elektrisk løbebånd er motoren.

Trin 3

Når du vælger en simulator, skal du først og fremmest være opmærksom på dens magt. Effekt 1,5 HK helt nok, hvis din vægt ikke overstiger 80 kg. Selvom jo mere kraftfuld motoren er, desto mere pålidelig er banen.

Trin 4

Vælg løbebåndets længde og bredde under hensyntagen til dataene for alle familiemedlemmer, der skal træne på simulatoren. Det optimale lærred er 40 centimeter bredt og 120-130 centimeter langt.

Trin 5

Du skal vide, at dimensionerne på simulatoren afhænger af lærredets størrelse. Dette er vigtigt for dem, der bor i små lejligheder. Lærredet skal være blødt og flerlags, dette giver et behageligt arbejdsmiljø og øger dets holdbarhed.

Trin 6

Den optimale hastighed på nettet anses for at være 10 km / t og lidt højere.

Trin 7

Når du vælger en simulator, skal du være opmærksom på, hvordan hældningsvinklen ændres. I mere avancerede modeller udføres denne funktion ikke manuelt, men automatisk.

Anbefalede: