Sådan Køber Du Den Bedste Løbebånd

Sådan Køber Du Den Bedste Løbebånd
Sådan Køber Du Den Bedste Løbebånd

Video: Sådan Køber Du Den Bedste Løbebånd

Video: Sådan Køber Du Den Bedste Løbebånd
Video: Gode råd til løb på løbebånd - guide 2024, Kan
Anonim

En løbebånd er en fantastisk måde at træne i dit eget hjem. Disse simulatorer var tidligere kun tilgængelige for professionelle fitnesscentre og uddannelsesinstitutioner, men er nu også tilgængelige til hjemmemarkedet for forbrugerelektronik.

Sådan køber du den bedste løbebånd
Sådan køber du den bedste løbebånd

At købe den bedste løbebånd er en nem opgave, når du kender detaljerne. Der er mange elektronikvirksomheder, der gør disse simulatorer så populære, og det er kun en afgørende, men ikke den vigtigste faktor. Her er de faktorer, du skal overveje, når du køber den bedste løbebånd til dit hjem.

Løbebånd motor hestekræfter vurdering

Producenter vurderer deres løbebånd baseret på deres motoreffekt på to måder. Den første er den kontinuerlige vurdering, og den anden er toppen af vurderingen. Det anbefales at ignorere løbebånd, der fokuserer på anden placering. Løbebåndsmotoren udfører alt arbejdet og har derfor brug for en god vurdering for at køre kontinuerligt. En topvurdering er i det væsentlige ubrugelig, fordi det hele fortæller, hvilken type hestekræfter maskinen kan producere på sit højeste.

Manuel og foldemuligheder

På grund af pladsbegrænsninger er det værd at overveje muligheder for at folde løbebånd for nem opbevaring. Sørg for, at de er godt bygget, stabile, nemme at flytte og folde og har en masse vægtkapacitet. Hvis de ikke har nogen af disse aspekter, vil det i sidste ende være spild af penge, så sådanne løbebåndsmuligheder bør undgås.

Stabilitet og kvalitet af gang

For at få det bedste løbebånd til hjemmet skal du købe en, der er stabil i brug. Det skal give en gåtur af høj kvalitet, når du arbejder i høje hastigheder og i stejle hældninger. Gelænderet skal være godt anbragt. Den bedste position for gelænderen er, når det er let at nå frem til støtte. Placering for tæt forhindrer armbevægelse. Små forbedringer såsom en bog eller en flaskeholder gør din træning mere behagelig. Hvis du skal se tv eller lytte til radioen, mens du træner, skal du sørge for, at der produceres støj ved en lav frekvens.

Alle disse grundlæggende forhold skal overholdes, og yderligere funktioner bør overvejes. Vigtigst er det, glem ikke at kontrollere de vigtigste dele af løbebåndet.

Anbefalede: