Hvor Skal Man Surfe

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Surfe
Hvor Skal Man Surfe

Video: Hvor Skal Man Surfe

Video: Hvor Skal Man Surfe
Video: surfe.be заработать деньги или потерять время? Честный отзыв 2024, Kan
Anonim

Surfing er en aktivitet for dem, der kan lide ekstremsport. At fusionere med en enorm rasende bølge i en helhed, føle kølige stænk vand på dit ansigt, og føle, at kun et lille bræt under dine fødder er vidunderligt.

Hvor skal man surfe
Hvor skal man surfe

Historien om surfing

Surfing dukkede op for flere århundreder siden. Polynesien blev hans hjemland. James Cook var den første til at fortælle Europa om denne besættelse efter at have rejst i Stillehavet til øerne Polynesien. Der så han, hvordan de indfødte arrangerede en risikabel underholdning for sig selv - de bandt træstammer med reb, og de resulterende flåder blev lanceret på bølgen. De klatrede hurtigt disse flåder op og bogstaveligt talt red på bølgerne.

Surfing har spredt sig ud over sine hjemøer takket være den hawaiiske hertug Kahanamoku. Han var en pro i sporten og konkurrerede i svømning.

I 1960'erne og 1970'erne blev surfing en meget populær sport blandt unge. Så trængte han ind i biografen og blev et symbol på menneskelig frihed og uafhængighed. På samme tid dukkede longboards op - lange, holdbare surfboards.

Surfere af den tid opdagede endda deres egen strandstil af musik - surfrock (surf).

Hvor skal man surfe

Europæisk surfing stammer fra Gironde (sydvestlige Frankrig, Aquitaine-regionen). Perioden fra september til november er den bedste tid til skiløb i dette område. Resorts for professionelle og uerfarne surfere er åbne her. I de senere måneder er det også muligt at ride, men i våddragter.

Tiltrækker surfere fra hele verden Baskerlandet (det nordlige Spanien). Der er bygget store træningscentre i San Sebastian. Vandet på disse steder er meget varmt, den bedste sæson for surfing er september-oktober.

Storslåede bølger fylder hele Atlanterhavskysten, især Algarve og Peniche (Portugal). Der er for mange turister her om sommeren, så surfing er bedre om efteråret og foråret.

Den Dominikanske Republik forbliver også en af de ideelle destinationer til havaktiviteter og alle former for vandsport. På stranden kan du leje udstyr og udstyr samt bruge en instruktørs tjenester.

Hawaii er et sted, hvor folk har skøjtet på tavlerne siden umindelige tider. Højden på bølgerne ændres afhængigt af sæsonen. Om vinteren anbefales skøjteløb kun til erfarne atleter, da bølgerne når hidtil usete højder.

Kroatien er især velegnet til begyndere. Der er fantastisk natur omkring, og stranden har alt hvad du behøver for at surfe, inklusive instruktører.

I byen Kutu (Bali) kan du ikke kun finde store bølger, men også et stort antal butikker med specielt surfingudstyr.

På alle caféer i byen Kutu vises ofte udsendelser af konkurrencer i denne sport.

Hvis du ikke kan gå så langt, kan du surfe i Rostov. Her er denne aktivitet stadig ret ung, men der er allerede åbnet mange sportsklubber og centre, hvor de, der ønsker det, lærer det grundlæggende i surfing.

Anbefalede: