Trapezium øvelser Er Lette

Indholdsfortegnelse:

Trapezium øvelser Er Lette
Trapezium øvelser Er Lette

Video: Trapezium øvelser Er Lette

Video: Trapezium øvelser Er Lette
Video: Selvmassage af ansigt og nakke. Ansigtsmassage derhjemme. Ansigtsmassage til rynker Detaljeret video 2024, Kan
Anonim

Trapezius muskel er en af musklerne i skulderbæltet. Det starter fra nakken og går ned til skulderbladene. Der er flere enkle øvelser til trapezius muskler.

Trapezium øvelser er lette
Trapezium øvelser er lette

Dumbbell trapeze øvelser

Den første grundlæggende øvelse, hvor trapezius-muskelen er involveret, er at løfte håndvægte til siderne. I dette tilfælde vippes kroppen fremad. Benene er smallere end skulderbredde fra hinanden og let bøjet i knæene. Ved indånding er det nødvendigt at sprede håndvægte til siderne og nå det ekstreme punkt - at udånde. Ved slutpunktet skal skulderbladene forbindes sammen, sådan kan du bruge trapezius muskler maksimalt. Hvis du kun løfter dine arme til en vandret linje, fungerer kun deltamusklerne.

Den tidligere øvelse kan udføres med kroppen lodret. Bagsiden skal være lige, hænder med håndvægte ved slutpunktet når den vandrette linje og krydse den. Vælg den optimale vægt til at udføre mindst 10 gange i sættet. Og bedre - 15-25 gange er denne øvelse ikke sædvanlig at udføre med kritiske vægte. Det vigtigste er at udføre bevægelsen korrekt teknisk. Der er ingen mening, hvis du ikke har tilstrækkelig styrke til at nå dine hænder selv til den vandrette linje. For større effektivitet kan du også holde pause i et par sekunder ved slutpunktet.

Øvelser til trapezium med en vægtstang og på simulatoren

Du kan også træne trapezius muskler i en vægtstangsøvelse. Denne øvelse kaldes grundlæggende, så du kan opnå en atletisk fysik. Ud over musklerne i skulderbæltet inkluderer det også arbejdet i musklerne i underlivet, balder og underarme. Udgangsposition: læg dine fødder fra hinanden på skulderbredde, ret din ryg. Hænder holder stangen med et greb ovenpå lidt bredere end skuldrene, frit sænket. Når du indånder, skal du trække vægtstangen langs din krop, indtil den berører din hage. Når du ånder ud, skal du langsomt vende tilbage til startpositionen.

En anden god trapezeøvelse er de såkaldte skuldertræk, som faktisk er trækker på skuldrene. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden, og hold stangen lidt bredere end dine skuldre med et greb ovenpå. Når du indånder, løft dine skuldre så højt som muligt, gem dit hoved i dem. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Denne øvelse fungerer godt for den øvre trapezius muskel. Det kan også gøres med håndvægte.

Til den næste effektive øvelse skal du sidde ved simulatoren, fordi det ikke er muligt at udføre det med håndvægte. Denne øvelse er en rygsving med maskinens håndtag. Sid mod den sideværts maskine, og hvil brystet mod ryggen. Når du inhalerer, skal du tage albuerne tilbage, så prøv at lukke skulderbladene så meget som muligt ved slutpunktet. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen.

Anbefalede: