3 Lette øvelser Til Dine Hofter Og Glutes

Indholdsfortegnelse:

3 Lette øvelser Til Dine Hofter Og Glutes
3 Lette øvelser Til Dine Hofter Og Glutes

Video: 3 Lette øvelser Til Dine Hofter Og Glutes

Video: Выкройки Платьев. Сборник 2022, December
Anonim

Du vil altid se godt ud! Hvis du vil have en fit figur til sommeren, skal du handle nu. Det er værd at starte fra de mest problematiske områder, det vil sige fra hofter og balder.

3 lette øvelser til dine hofter og glutes
3 lette øvelser til dine hofter og glutes

Er det nødvendigt

Elastisk bandage af gummi

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse kaldes Crossroads Walking. For at gennemføre denne øvelse skal du have en elastisk gummibinding. Stå midt på bandagen, så dine fødder er skulderbredde fra hinanden. Det skal krydses og trækkes på en sådan måde, at midten af ​​krydset helt sikkert er på knæniveauet. I denne position skal du tage skridt. Følg disse 10 trin. Under denne øvelse skal den elastiske bandage trækkes hele tiden. 2-3 tilgange er nok.

Trin 2

Den næste øvelse er den usynlige hegn. For at gennemføre denne øvelse skal du præsentere et hegn. Forestil dig først, at han står lige foran dig. Løft det ene ben så højt du kan, og gå over forhindringen. Tænk nu, at du skal kravle under et usynligt hegn. Udgangsposition: fremadbøjet med en lige ryg i en semi-squat. Tag et skridt til siden med den ene fod, og "dyk" derefter under forhindringen. Udfør denne øvelse 10 gange på hver side.

Trin 3

Den sidste øvelse kaldes brandhane. Tag startpositionen: kom på alle fire, så ryggen er parallel med gulvet. Dernæst skal du løfte det ene ben og tage det til siden 90 grader. I denne position, med et bøjet ben, skal du beskrive en cirkel i luften. Når du har beskrevet en cirkel, langsomt bøjet dit ben, skal du rette det ud. Gentag derefter alt igen: træk dit arbejdsben til din mave, bøj ​​det ved knæet. Gør dette 10 gange, og skift derefter ben. I slutningen af ​​øvelsen vil du føle, at hele låret er i spænding.

Populær af emne.