Sådan Pumpes En Fitball Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Fitball Op
Sådan Pumpes En Fitball Op

Video: Sådan Pumpes En Fitball Op

Video: Sådan Pumpes En Fitball Op
Video: Валерий Фомин #FITBALL 2024, April
Anonim

Pumpning af en fitball er ikke mindre vanskelig øvelse end enhver øvelse på den. Effektiviteten af de sportskomplekser, der udføres på det, afhænger af, hvor godt fitball pumpes op.

Sådan pumpes en fitball op
Sådan pumpes en fitball op

Er det nødvendigt

Pumpe (bil eller cykel)

Instruktioner

Trin 1

Det er svært at pumpe en fitball perfekt op. Du skal pumpe den op til den størrelse, der er angivet på pakken. Dette giver et effektivt resultat af at træne på det, den optimale balance mellem blødhed og elasticitet. Hvis du pumper det, kan du blive såret, mens du udfører øvelserne, og hvis du ikke pumper det, vil effektiviteten af brugen af det være minimal.

Trin 2

Fitball kan pumpes med munden, hvilket vil være en god øvelse for dine lunger. Sandt nok, hvis det er for stort, vil det være svært. Det bliver lettere at bruge en håndpumpe, der sælges i enhver sportsbutik. Det mest praktiske er pumper til oppustning af fodbold, da sættet leveres med en speciel dyse, som du nemt kan pumpe fitball med. Når du køber en almindelig cykelpumpe, skal du købe en ekstra kuglenål. Hvis du ikke har en nål, kan du bruge en kuglepen. Sæt den ene ende i pumpen, den anden i kuglen.

Trin 3

Du kan gøre opgaven lettere ved hjælp af en bilpumpe. Det er nok at tage kuglenålen og også indsætte den i hullet på fitballen. Hvis du har en bilkompressor, kan du bruge den. Sættet med kompressoren leveres som regel med et stort antal dyser, hvoraf den ene helt sikkert passer. Hvis der ikke er vedhæftede filer, kan du altid købe dem i en hvilken som helst bilbutik eller spørge hos en bilservice i nærheden.

Anbefalede: