Sådan Træner Du Fitball Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Fitball Derhjemme
Sådan Træner Du Fitball Derhjemme

Video: Sådan Træner Du Fitball Derhjemme

Video: Sådan Træner Du Fitball Derhjemme
Video: 30 Min FULL BODY STABILITY BALL WORKOUT at Home 2024, April
Anonim

Fitball er et ekstremt populært fitnessudstyr. Det kan bruges til at udføre en række øvelser, der udøver stress på de store muskelgrupper. Det er bedst at starte et sæt øvelser med en let strækning. Sid på bolden, svaj let, række ud efter dine fødder, gør et par bøjninger til siderne, og start derefter øvelserne.

Instruktioner

Trin 1

Til benmuskler

Stå lige med dine fødder lidt bredere end dine skuldre. Tag en fitball i udstrakte hænder, hold den over dit hoved. Begynd at squat til positionen "sidder på en stol". Vend tilbage til startposition. Gentag 20 gange i 2-3 sæt.

Trin 2

Til benmuskler

Stå lige op, placer fitballen mellem væggen og ryggen. Tryk din nedre ryg mod bolden, så den ikke falder. Start huk langsomt, indtil fitball bevæger sig til skulderniveau. Vend tilbage til startposition. Gentag 20 gange i 2-3 sæt.

Trin 3

Til gluteal muskler og abs

Lig på gulvet med armene udstrakt langs din krop. Placer underbenet og hælen på fitballen. Løft dine hofter fra gulvet, brug dine hænder til at hjælpe dig selv med at opretholde balance. Bring dine knæ langsomt op til dine hofter, så dine fødder er på fitball. Bliv lidt i denne position og vend langsomt tilbage til startpositionen. Sænk ikke dine hofter. Gentag 20 gange i 2-3 sæt.

Trin 4

På bagsiden af lårene, lænden, abs og benmuskler

Læg på ryggen. Placer dine hænder langs din torso. Bøj det ene ben og læg din fod på bolden. Det andet ben er lige, forlænget på linje med hoften på det bøjede ben. Prøv nu at rette dit ben så meget som muligt, mens det lige ben hæver sig. Gentag 10-15 gange på hvert ben i 3 sæt.

Trin 5

Til skrå mavemuskler

Sid på fitball. Placer dine hænder bag hovedet. Bring dine ben sammen. Fødderne er på gulvet. Sving nu din torso til højre, mens du svinger dine ben til venstre. Gentag derefter på den anden side. Gentag 15 gange på hver side i 3 sæt.

Anbefalede: