Sådan Pustes En Fitball Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pustes En Fitball Op
Sådan Pustes En Fitball Op
Anonim

Fitball er en stor gymnastikbold. Perfekt til opvarmning for folk i alle aldre, fra de mindste. Bolden bøjer sig under kroppens vægt, og mens balancen opretholdes, arbejder alle muskelgrupper, inklusive de dybe. Derfor er træning på fitball en fantastisk måde at styrke musklerne og helbrede hele kroppen. Men for at starte træningen skal bolden oppustes.

Sådan pustes en fitball op
Sådan pustes en fitball op

Er det nødvendigt

  • - fitball;
  • - pumpe.

Instruktioner

Trin 1

Prøv at puste fitball op med munden som et almindeligt oppusteligt legetøj. Men da kuglen er lavet af temmelig tæt gummi, fungerer denne metode muligvis ikke. Dette er især ikke muligt for piger og mennesker med svage lunger.

Trin 2

Brug en pumpe med en passende nippel. Dette er den nemmeste og hurtigste måde. For at pumpe fitball op er både en manuel (cykel) og en fod eller en elektrisk pumpe (kompressor) velegnet. De fleste fitballs sælges med det samme med en pumpe. Hvis du har købt bolden separat, kan du købe matchende tilbehør, som selve pumpen, i en sportsbutik. Nogle gange kan du finde den pumpe, du har brug for, i børnebutikker eller turistbutikker.

Trin 3

Prøv at kontakte den nærmeste dækbutik. Faglærte medarbejdere puster din fitball op til den ønskede størrelse i løbet af få minutter.

Trin 4

Kontroller, om bolden er korrekt oppustet. Den oppustede fitball skal nå de mål, der er angivet på pakken. Hvis bolden oppustes for meget, vil det være meget vanskeligt at opretholde balance på den. På samme tid, hvis bolden ikke pumpes, vil effektiviteten af træning på den falde betydeligt.

Anbefalede: