Fem Regler For En Succesfuld Bokser I

Fem Regler For En Succesfuld Bokser I
Fem Regler For En Succesfuld Bokser I

Video: Fem Regler For En Succesfuld Bokser I

Video: Fem Regler For En Succesfuld Bokser I
Video: Бокс: в какую строну закручивать правшу (English subs) 2024, April
Anonim

Muhammad Ali betragtes som en af de største boksere i verden. Hans berømmelse hjemsøger mange generationer af atleter. Hemmeligheden bag hans største succes er hans nøje overholdelse af de fem regler, som efter hans mening hjalp ham med at blive en stor og legendarisk mester. De er ikke en hemmelighed, og enhver, der drømmer om verdensberømmelse i bokseverdenen, kan bruge dem.

Fem regler for en succesfuld bokser i 2017
Fem regler for en succesfuld bokser i 2017

Den første regel er ikke at være bange for at tage risici. Dette betyder selvfølgelig ikke, at risikoen skal være urimelig. Det er altid værd at afveje alle mulige konsekvenser, alle fordele og ulemper. Men evnen til at tage risici bliver ifølge Ali næsten altid en afgørende faktor for at nå et mål.

Boksning er en seriøs sport med høj risiko for skade under træning. Derfor er en nybegynderatlet, der kommer i gymnastiksalen, allerede i fare. I fremtiden forsvinder ikke risikoen for skade, og før eller senere kan en bokser modtage en skade, der truer med at sætte en stopper for hans karriere. Derfor lærer atleter at tage risici lige fra starten. Og at gøre det klogt ved nøgternt at vurdere dine styrker og evner. Og de indser snart, at risikoen ofte bliver den eneste mulighed for at komme til succes.

Den anden regel er ikke at søge selvretfærdiggørelse. Du skal vedvarende gå til målet uden at være opmærksom på eksterne og interne barrierer. Enhver undskyldning er en yderligere hindring, der gør det muligt for en atlet ikke at give alt hvad han kan, ikke at bruge alle muligheder og styrker.

Uden udholdenhed og hård daglig træning vil boksningens verden ikke komme langt. Og for en avanceret atlet kan selv en mindre afvigelse fra sportsregimet resultere i et fald i fysisk kondition og føre til nederlag. For at have råd til en sådan afvigelse er det ofte nok at komme med en passende undskyldning for det.

Den tredje regel er selvtillid. Hvis du konstant overbeviser dig selv om noget, begynder du at tro på det. Og tro på ens egen styrke øger alles kapaciteter markant, giver dig mulighed for at forblive i ringen til sidst, giver dig mulighed for at træne hver dag, indtil du sveder og selvfølgelig vinder.

Vejen til sportssejre er ikke kun vanskelig, men også lang. Mere end et år kan gå, før en bokser begynder at optræde ved mere eller mindre prestigefyldte konkurrencer. Og der kan gå mere end et år, før han begynder at vinde. Og når en fejl efter mange års hård forberedelse følger den anden, har du brug for utrolig tro på dig selv for ikke at afslutte undervisningen.

Den fjerde regel er at holde tingene enkle. De mest enkle taktikker og teknikker i ringen er de mest effektive. De enkleste løsninger på livets problemer viser sig at være de mest effektive. Hvis du tænker på problemer i lang tid, begynder de at virke meget mere alvorlige end i virkeligheden.

I modsætning til mange orientalske kampsport er der ikke plads til religion eller filosofi i boksning. Alle bestræbelser er koncentreret om at udvikle styrke, hastighed og teknik. Uddannelse bør også baseres på princippet om maksimal effektivitet. Det er denne enkle måde, der er den mest effektive, testet af mange atleter i ringen og bragt sejr til mange boksere.

Den femte regel er at kunne bruge din oplevelse. Ved afslutningen af deres karriere kan mange berømte boksere ikke længere konkurrere med de yngre i fysisk tilstand, men fortsætter stædigt med at vinde efter sejren på grund af deres erfaring, akkumulerede viden og deres korrekte brug.

Mange professionelle boksere i tunge og supertunge vægtkategorier ser ud til at være "dræbende maskiner" først ved første øjekast. Faktisk er en af hemmelighederne ved deres sejre færdighederne i taktik og fejlberegning af fjendens opførsel. Og denne færdighed kommer kun med erfaring.

Anbefalede: