Hvordan Man Laver Bodybuilding

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Bodybuilding
Hvordan Man Laver Bodybuilding

Video: Hvordan Man Laver Bodybuilding

Video: Hvordan Man Laver Bodybuilding
Video: HVORDAN LAVER MAN EN MUSCLE UP!! 2024, Marts
Anonim

Bodybuilding kan virke som en simpel sag for en outsider: du skal bare komme i gymnastiksalen og træne indtil din sidste styrke, løfte tunge vægtstænger, håndvægte og så videre. Faktisk er der mange nuancer, der ikke kan ignoreres.

Hvordan man laver bodybuilding
Hvordan man laver bodybuilding

Instruktioner

Trin 1

For en vellykket start af klasser skal du i det mindste ikke kun have lyst, men også reelle muligheder. Selvom der også skal være et stærkt ønske, skal det desuden bekræftes af indsats og baseret på den mest pålidelige vurdering af dit genetiske potentiale. Hvis du har været stillesiddende i lang nok tid, ikke har været involveret i sport, skal du inden du begynder at træne besøge en generel undersøgelse (så der er ingen komplikationer senere under træningsprocessen).

Trin 2

Det vigtigste er at finde en god, erfaren træner og fitnesscenter. Nu burde dette ikke være et problem, da der er et stort antal veludstyrede værelser. Det er en anden sag, hvis de i sådanne institutioner ikke interesserer sig for professionel vækst, men om materiel trivsel. Så når du kontakter et center, og når du møder en træner, så spørg om han i det mindste er et individuelt træningsprogram for sine afdelinger (hvis han er afhængig af vægplakater, der beskriver programmerne, skal du ikke blive i en sådan institution).

Trin 3

Sandt nok er mange moderne fitnesscentre måske ikke overkommelige. I dette tilfælde skal du gøre det hjemme, men køb en lille (op til 100 kg vægt) vægtstang, to sammenklappelige håndvægte (som giver dig mulighed for at gå op i vægt på dem op til 50 kg). Pas på forskellige letvægtsskiver (dette er nødvendigt, så du gradvist kan tilføje belastning uden at overarbejde kroppen). Det er ikke overflødigt at købe et squat rack og en lille bænk (ca. 28 cm bred, 1,5 meter lang og 40 cm høj). De anførte ting er det mindste, der kræves for træning på niveau-niveau.

Trin 4

Derudover, hvis du beslutter dig for at gøre bodybuilding, skal du først forberede din krop til mindst en lille fysisk aktivitet. Du kan gå i et accelereret tempo i 20-30 minutter hver dag i en til to uger. Forøg gradvis tempoet på dit skridt, skift til løb (ca. 140-150 skridt pr. Minut).

Anbefalede: