Hvordan Man Skriver Bodybuilding-programmer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Bodybuilding-programmer
Hvordan Man Skriver Bodybuilding-programmer

Video: Hvordan Man Skriver Bodybuilding-programmer

Video: Hvordan Man Skriver Bodybuilding-programmer
Video: Лучшая # 1 ПРОГРАММА для НАТУРАЛЬНОГО ТРЕНИНГА 2024, April
Anonim

For at opbygge muskler og have en anstændig figur skal du ikke gøre noget utroligt. Dette er det sædvanlige resultat af lang og hård træning. Regelmæssige besøg i gymnastiksalen, fuld dedikation, ønsket om at opnå den bedste form, korrekt ernæring og overholdelse af specielle programmer er en garanti for succes i enhver sport.

Hvordan man skriver bodybuilding-programmer
Hvordan man skriver bodybuilding-programmer

Udarbejder et kraftløftningsprogram

Programmering i bodybuilding er en opgave at starte træning med. Dens forberedelse afhænger af mange faktorer. For eksempel på kropsvægt eller udholdenhed. Først skal du selv bestemme hvilken retning inden for bodybuilding du kan lide. Hvis dette er kraftløftning, er volumenet af muskler og antallet af terninger i pressen ikke i første omgang, men det vigtigste er den samlede kropsvægt og styrke. For løftere er vægt vigtigere end reps. Jo højere vægten er, desto hurtigere vokser styrken. Ernæringsprogrammet udelukker som regel lidt fra den daglige diæt.

Da du besøger selve gymnastiksalen, belastes hjertemusklen, bør du ikke spise fed mad og alkoholholdige drikkevarer. Byrden for hjertet vil være enorm. Dette er årsagen til mange hypertensive sygdomme. Det er mest gavnligt at spise proteinfødevarer, fordi protein er den vigtigste byggesten i kroppens muskler. Det anbefales ikke at udelukke kulhydrater fuldstændigt, de hjælper kroppen med at genoprette styrke og lagre energi.

Udarbejdelse af et program til bodybuilding

For bodybuildere er det vigtigste tværtimod lindring af kroppen, ikke den erhvervede styrke. Det bedste tidspunkt at gå i gymnastiksalen er tre gange om ugen. En pause bør tages, så kroppen kan hvile. Muskelmasse vokser ikke under træning, men efter den, når kroppen slapper af efter træning. Du skal opbygge din træning, så du kan pumpe forskellige muskelgrupper på forskellige dage. For eksempel, engagere din pecs, biceps, øvre ryg og abs på den første ugedag. Anden dag - nedre rygmuskler, triceps, trækker på skuldrene og abs. På den sidste dag skal du pumpe dine skuldre, alle dine benmuskler og abs. Behovet for at pumpe mavemusklerne hver træning stammer fra det faktum, at det er den sværeste del at forme dette område af kroppen.

Når det kommer til ernæring, skal protein komme først. Kulhydrater er næsten helt udelukket. Intet stegt eller fedtet. Væsker skal drikkes så meget som muligt, helst mere end to liter om dagen. For at fremskynde muskelvækst kan du indtage protein. Denne type stof indeholder en enorm mængde proteinelementer. Muskler vil vokse med spring. Anbefales til brug tre måneder efter træningens start. Der skal udvises forsigtighed med doseringen af dette pulver. Overdreven forbrug fører til nyresygdom. Det anbefales heller ikke at bruge parallelt med alkohol. Når man specifikt taler om sidstnævnte, vil en fuldstændig afvisning af drikke fremskynde den metaboliske proces i kroppen, hvilket positivt vil påvirke væksten af muskelmasse.

Anbefalede: