Hvordan Man Tænker På Et Bodybuilding Kursus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tænker På Et Bodybuilding Kursus
Hvordan Man Tænker På Et Bodybuilding Kursus

Video: Hvordan Man Tænker På Et Bodybuilding Kursus

Video: Hvordan Man Tænker På Et Bodybuilding Kursus
Video: Бодибилдер Мэтт Крочалески выступает как трансгендер, живя как мужчина, так и женщина 2024, April
Anonim

Bodybuilding praktiseres i øjeblikket af millioner af mennesker. Men ikke alle når deres mål. Før du begynder at træne, skal du nøje overveje træningsprogrammet.

Hvordan man tænker på et bodybuilding kursus
Hvordan man tænker på et bodybuilding kursus

Progressiv træning

Grundlaget for bodybuilding er princippet om progressiv styrkespænding. Hver gang musklen skal udfordres med udfordrende træningsopgaver. Når den tilpasser sig nye træningskrav, vil dens størrelse således øges. Dette skyldes, at muskelstyrken altid er direkte proportional med dens diameter. Når den bliver stærkere, øges dens volumen også. For at øge træningsbelastningen er det nødvendigt at øge vægten af sportsudstyret. Denne teknik blev brugt af de gamle grækere. Denne metode kan dog kun bruges i den indledende fase af bodybuilding træning. Fordi vægten, som en bodybuilder arbejder med, simpelthen kan blive traumatisk over tid. Denne teknik erstattes derefter af andre træningsordninger.

Træning for mænd og kvinder

Der er ingen særlig kønsforskel i træning. Både mænd og kvinder bruger de samme pumpeteknikker. Det skal dog huskes, at den mandlige krops muskelmasse er tyve procent mere end kvindens. Derfor vil resultatet for repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden være mere tidskrævende. I underekstremiteterne er antallet af muskelceller omtrent det samme. Niveauet af hormoner, der bestemmer muskelvækst hos mænd, er hundrede gange højere. Derfor, ved pumpning, vil kvinden halte lidt.

Korrekt start

I bodybuilding er det vigtigste gentagelse, engangsudførelse af øvelser fra start til slut. Muskelen under træning gennemgår 3 på hinanden følgende faser: indledende afslapning, fuld sammentrækning og endelig afslapning. Bodybuildere siger, at at gøre en øvelse med en gentagelse af fem til seks gange begynder at øge styrken. Hvis antallet af gentagelser øges til syv gange, vil muskelmassen også øges. Den største effekt opnås ved at gentage øvelserne otte til tolv gange. Muskelen begynder at vokse under påvirkning af stress. Den vokser bedst, når den udsættes for en vægt på 60 til 75 procent af den maksimale engangsøvelse. Med en sådan vægt viser det sig, at antallet af gentagelser skal være mindst otte og ikke mere end tolv gange. Derfor, for ikke at risikere med store belastninger, anbefaler bodybuilding metodologer ikke at tage vægt, men antallet af gentagelser som udgangspunkt.

Anbefalede: