Sådan Opretholdes Massen Efter Et Kursus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholdes Massen Efter Et Kursus
Sådan Opretholdes Massen Efter Et Kursus

Video: Sådan Opretholdes Massen Efter Et Kursus

Video: Sådan Opretholdes Massen Efter Et Kursus
Video: GÅSEJAGT - Kursus i gåsejagt med DK WAI 2024, Kan
Anonim

Atleter, der træner efter vægt i et bestemt tidsrum, undrer sig - hvordan man opretholder de opnåede pund efter at have gennemgået denne cyklus? Når alt kommer til alt, har mange ikke opgaven med at studere hele tiden. For at bevare musklerne skal du kende flere vigtige funktioner i kroppen.

Sådan opretholdes massen efter et kursus
Sådan opretholdes massen efter et kursus

Instruktioner

Trin 1

Revurder din diæt. Når en person træner hårdt for at få masse, skal proteinindtaget øges. Vej og multiplicer denne indikator med 3. Dette vil være det daglige proteinindtag for kroppen. For en voksen handler det om 240-300 g. Men dette vil være for meget til at opretholde massen. Reducer denne indikator med ca. halvdelen. Så begynder din krop at forbruge lidt højere end den daglige værdi for en almindelig person. Dette vil hjælpe med at opretholde masse.

Trin 2

Spis med jævne mellemrum. Igen, glem ikke konsistensen i dit madindtag. Gamle vaner er meget vanskelige at udrydde natten over. Lad os sige, at du spiste 5-6 gange om dagen hver 3. time for at gå op i vægt. Reducer dette beløb til 4 gange. Så kan du holde massen i balance.

Trin 3

Træn 2 gange om ugen. Hvis du ikke kun ønsker at tabe dig, men også at bevare muskeltonen, er du stadig nødt til at gå i gymnastiksalen. Selvfølgelig behøver du ikke længere udmattes med 3 eller 4 enkelt træning om ugen i 1,5 timer. Løft dit jern på tirsdag og fredag i 60 minutter. Vær først og fremmest opmærksom på de grundlæggende muskelgrupper: bryst, ryg, hofter, underben, skuldre. Lav ikke mere end 3-4 øvelser i en træning og gå straks til omklædningsrummet.

Trin 4

Lav generelle opvarmningsøvelser om morgenen. Suppler din træningscyklus i gymnastiksalen med regelmæssig fysisk træning. Dette vil hjælpe musklerne med at komme sig hurtigere efter tidligere stress. Opret en individuel træningsrutine for dig selv. Generelt skal enhver af dem nødvendigvis omfatte strækninger (ryg og ben), bøjning fremad og bagud samt svingende ben og arme. Gør dem efter din morgenkørsel eller derhjemme efter at have vågnet op.

Trin 5

Hvil efter enhver form for aktivitet. Nøglen til at opretholde masse efter en cyklus er at bruge færre kalorier, end du spiser. Kun med god søvn og hvile i løbet af dagen kan du nå dette mål. Prøv også at opretholde din indre balance, selv i stressede situationer.

Anbefalede: