Sådan Opretholdes Brystform Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholdes Brystform Efter Fødslen
Sådan Opretholdes Brystform Efter Fødslen

Video: Sådan Opretholdes Brystform Efter Fødslen

Video: Sådan Opretholdes Brystform Efter Fødslen
Video: Stimulér din mælkeproduktion og optimer din amning generelt 2024, Kan
Anonim

Postpartum-perioden bærer mange nuancer. På den ene side har det længe ventede møde med babyen endelig fundet sted, og fødslen er forbi. På den anden side kan du være bekymret for din figur. Unge mødre er ofte bekymrede for, hvordan amning vil påvirke brystkirtlenes tilstand, om den tidligere form og elasticitet af brystet vil blive genoprettet.

Sådan opretholdes brystform efter fødslen
Sådan opretholdes brystform efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Gravide kvinder skal tage sig af brystkirtlenes tilstand på forhånd. For at brystets hud ikke mister sin elasticitet efter amningens afslutning, er det nødvendigt at bruge specielle cremer til brystet under graviditeten. Glem ikke den daglige hygiejne af brystkirtlerne og deres massage.

Trin 2

Gravide og unge mødre bør ikke bære brystspændende undertøj. For kvinder, der forventer en baby og ammende mødre, er der udviklet specielle bh'er med brede stropper, som perfekt understøtter de forstørrede bryster, hvilket forhindrer udseendet af strækmærker på brystkirtlerne.

Trin 3

Så under amning brystet ikke sænker, skal du følge de grundlæggende regler for amning: Vælg en behagelig stilling under amning, påfør babyen korrekt på brystet.

Trin 4

Ammende mødre bør tage et kontrastbruser hver dag, som perfekt toner huden, træner ledbånd og blodkar. Mens du tager vandprocedurer, skal du rette en strøm af varmt vand til brystet med urets cirkelbevægelse og derefter gentage de samme bevægelser med koldt vand. Efter et sådant brusebad skal du gnide en særlig brystcreme ind i brystkirtlenes hud, hvilket øger dens elasticitet.

Trin 5

Der bør lægges særlig vægt på ammende mødre på fysiske øvelser, der sigter mod at øge brystens elasticitet, som skal udføres dagligt.

Trin 6

Stå lige, løft armene og bøj ved albuerne i brysthøjde. Tryk begge håndflader sammen og klem dem fast i fem sekunder. Slap af og sænk dine arme. Gentag syv gange. Under denne øvelse skal du føle brystmusklerne stramme sig i armhulerne.

Trin 7

Stå mod væggen et skridt væk fra den. Placer dine håndflader på væggen, og bøj dig fremad, indtil brystet berører væggen. Gentag denne øvelse syv gange.

Trin 8

Hovedreglen om at bevare brystet efter fødslen er kvindens ønske. Den korrekte tilgang til dette spørgsmål og daglig pleje vil sikre et positivt resultat for en ung mor.

Anbefalede: