Sådan Opretholdes Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholdes Muskelmasse
Sådan Opretholdes Muskelmasse

Video: Sådan Opretholdes Muskelmasse

Video: Sådan Opretholdes Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Med sådanne vanskeligheder forsvinder den opnåede muskelmasse, du skal bare begynde at spise lidt mindre. Praksis viser, at hvis en person har en diæt med lavt kalorieindhold, er 50% af den afgivne masse fedt, men de resterende 50% er muskler. Evnen til ikke at miste muskelmasse er nyttig ikke kun for atleter, men også for almindelige mennesker på diæter, da det er musklerne, der er de største forbrugere af energi. Hvis deres masse falder, sænkes stofskiftet, og som et resultat forbrændingshastigheden for kropsfedt.

Sådan opretholdes muskelmasse
Sådan opretholdes muskelmasse

Instruktioner

Trin 1

Vær særlig opmærksom på styrketræning. Atleter skifter programmer med højt kalorieindhold med programmer med lavt kalorieindhold, da der under muskeløgning uundgåeligt forekommer noget fedtforøgelse. Den periode, hvor den forlader, kaldes også "tørring". Kroppen, der mangler kalorier for at få energi, forbrænder ikke kun fedt, men muskler, hvis den ikke trænes i løbet af denne tid.

Trin 2

Normalt foretrækker folk aerobe træningskomplekser til vægttab, da de forbrænder fedt godt. Men de forbedrer praktisk talt ikke muskeltilstanden, så sørg for at medtage i dine komplekse anaerobe øvelser, som har en udtalt effekt af at bevare musklerne. Dette hjælper dig med at opretholde muskelmasse, selvom du har en diæt med lavt kalorieindhold.

Trin 3

Spis rigtigt. For at kroppen kan forbrænde fedt og ikke spilde muskler, skal du øge mængden af proteinfødevarer, som er vigtige for muskelvæv. Kompensere for udelukkelse af kulhydratfødevarer med proteinfødevarer. For hvert kilo kropsvægt har du brug for ca. 2 gram protein, hvis du er i fedtforbrændingsfasen.

Trin 4

Hvis du aktivt træner og tager mere end 2 g protein pr. 1 kg krop om dagen, skal du øge mængden af forbrugt protein, mens du reducerer procentdelen af kulhydrater i din menu. For dem, der er tilbøjelige til at akkumulere fedt, kan simpelthen reducere kulhydrater, men ikke reducere protein, allerede opnå resultater.

Trin 5

For ikke-professionelle atleter, folk, der bare taber sig og ikke ønsker at tabe muskler, fungerer de samme anbefalinger. Tilmeld dig et fitnesscenter eller fitnessklub, tag dig tid til styrketræning. Spis mere kød, mejeriprodukter, nødder, så selv med et lavt styrkeniveau, mister du ikke muskelmasse.

Anbefalede: