Hvordan Man Skriver En Beskrivelse For En Atlet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Beskrivelse For En Atlet
Hvordan Man Skriver En Beskrivelse For En Atlet

Video: Hvordan Man Skriver En Beskrivelse For En Atlet

Video: 24 timer i heksekirkegården! BRUDETS GJEJST har kidnappet vores fyre! Ny lejr! 2022, December
Anonim

Karakteristika for en atlet - et officielt sportsdokument med coachens gennemgang af hans afdelings sportsaktiviteter. Karakteristikken er en beskrivelse af konkurrencedygtige præstationer, atletiske og personlige kvaliteter, træningsmetoder og forhold til andre holdmedlemmer. Et positivt kendetegn for en atlet giver ham mulighed for at finde et godt sted, når han flytter til en anden klub, sektion eller sportsskole.

Hvordan man skriver en beskrivelse til en atlet
Hvordan man skriver en beskrivelse til en atlet

Instruktioner

Trin 1

Start med at skrive overskriften "Feature". Angiv derefter det fulde navn på den organisation, som dokumentet udarbejdes på, angiv oplysningerne om atleten. Indtast i det navn, patronym og efternavn, fødselsdato, fuld uddannelse af den person, der karakteriseres, og angiv også i hvilke sportsorganisationer han var og på hvilket tidspunkt. Sørg for at medtage i profilen typen sport, eventuel sportsspecialisering samt grader, titler og kategorier. Hvis atleten har en specialuddannelse, skal du angive i hvilken uddannelsesinstitution og hvornår han studerede, den specialitet, der blev modtaget.

Trin 2

Fortæl os kort om din deltagelse i konkurrencen og de modtagne priser og priser. En følelsesmæssig vurdering af atletens deltagelse bør ikke foretages. Angiv datoerne for konkurrencen, deres fulde navn, modtagne pladser og præmier mere detaljeret. Hvis dataene i denne del af karakteriseringen er tilstrækkelige, skal du opdele dem i dem, som atlet opnåede inden tilslutning til organisationen, og dem, som han opnåede i sportsorganisationen. På samme tid skal du ikke glemme at angive datoen for den karakteriserede persons indtræden i klubben, sektionen eller sportsskolen. Her angives også de sportspræstationer, som atleten har opnået inden for organisationen, om hans succes inden for sportsvækst. Liste kort over hans præstationer inden for organisationen, titler, rækker og grader.

Trin 3

I den næste del af karakteristikkerne skal du skrive om atletens indre kvaliteter. Disse inkluderer primært evnen til at etablere relationer inden for holdet, at arbejde i et team. Dette er af stor betydning i teamsport, men også værdsat i individuelle sportsgrene. Bemærk atletens forhold til andre medlemmer af organisationen, ledelse og atleter fra andre samfund. Vurder fagets evne til at lede og coach.

Trin 4

Bemærk den konkurrencedygtige oplevelse af den person, der karakteriseres, niveauet af viden om den valgte sport og om sport generelt, tilstedeværelsen af ​​interesse for andre atleter og trænere, evnen til selvuddannelse, disciplin.

Trin 5

Fortæl os kort om funktionerne i træningsprocessen, om en atlets aktivitet i træning, om evnen til at gennemføre uafhængig træning af høj kvalitet, om evnen til at nå de fastsatte mål nøjagtigt og til tiden, om evnen til at tage ansvar for fiaskoer, om evnen til at planlægge træningsprocessen og kontrollere forløbet af dens implementering …

Trin 6

I den sidste del af dokumentet skal du angive formålet med dets forberedelse - hvilken organisation der kræves. Bekræft karakteristika med trænerenes underskrift, signaturen og forseglingen af ​​lederen af ​​sportsorganisationen.

Populær af emne.