Skikompleks På "Nagornaya": Beskrivelse, Tjenester, Priser

Indholdsfortegnelse:

Skikompleks På "Nagornaya": Beskrivelse, Tjenester, Priser
Skikompleks På "Nagornaya": Beskrivelse, Tjenester, Priser

Video: Skikompleks På "Nagornaya": Beskrivelse, Tjenester, Priser

Video: Skikompleks På
Video: КУПИЛ ВСЮ НОВУЮ КОЛЛЕКЦИЮ COMPETITIVE В STANDOFF 2 / СТАНДОФФ 2 ОБНОВЛЕНИЕ 0.11.0 2024, Kan
Anonim

Alpine skiløbere, der bor i Moskva, har en fremragende mulighed for at udøve denne sport direkte inden for byens grænser. Inden for gåafstand fra stationen. Metro "Nagornaya" i hovedstaden er et stort skikompleks "Kant". Her kan voksne og unge vintersportentusiaster tage på ski eller snowboard ned ad bjergene.

Skikompleks på
Skikompleks på

For første gang var sportsfans i stand til at stå på ski på Kant-basen på Nagornaya i 1982. På det tidspunkt nær Kotlovka-floden udstyrede specialisterne fra Nagornaya Sports School og Kant Sports Complex det mest storslåede skikompleks i Moskva.. Basens samlede areal var 12 hektar.

Spor

I alt 17 pister er udstyret på skibasen i Nagornaya, som er fuldt klar til skiløb. I vintersæsonen kan skråningerne om nødvendigt yderligere dækkes af sne ved hjælp af specielle kanoner.

Atleter, der træner i komplekset, behøver ikke at klatre op på toppen af bjergene alene. Til dette formål leveres elevatorer i basen.

For elskere af alpint skiløb i komplekset "Kant" er udstyret med:

  • 4 "grønne" spor;
  • 10 "blå";
  • 3 "rød".

På de "grønne" skråninger er det kun de turister, der for nylig er begyndt at stå på ski. De "blå" skråninger betragtes som noget sværere at passere. De "røde" bruges også af professionelle skiløbere.

Forskellen i højde på basens spor kan nå 55 m. Den længste skråning er 350 m lang. Alle spor udstyret i Kant-komplekset er godt oplyst om natten.

Der er i alt 11 elevatorer ved basen, og komplekset har også babyheiser til børn.

andre tjenester

Foruden alpint har selvfølgelig atleter mulighed for at gå på snowboard på Kant-basen. Komplekset er også udstyret med en snepark med elementer til jibbing.

Elskere af enkle skiløjper skal også komme til Kant-basen. For sådanne gæster er der lagt et særligt spor i komplekset.

Bygget på basen og skihop. Elskere af vinterakrobatik kan forbedre deres færdigheder her.

Også i det komplekse "Kant" på Nagornaya er der også en særlig skråning til slalom. Det hører til stierne i kategorien "grænse".

Ud over skiløbere og snowboardere er fans af sådanne sportsgrene som:

  • bordtennis og almindelig tennis;
  • skateboard;
  • bjergbræt;
  • hoppe på trampoliner;
  • løb;
  • sambo;
  • rulleskiløb og skøjteløb;
  • på tværs af landet.

Udstyret i det komplekse "Kant" og to små fodboldbaner samt en sauna, cykelstier, klatrevæg og skøjtebane.

Fans af sportsdanse bør bestemt komme til basen på "Nagornaya". På kompleksets område er der blandt andet et New York-studie med klasser for børn og voksne. Dansekurser holdes her af professionelle koreografer.

Der er selvfølgelig også en sportsbutik på Kant-basen. Også på kompleksets område er der omklædningsrum og opbevaringsrum.

Simulatorer

Kant-basen er bestemt et besøg værd, inklusive de gæster og indbyggere i hovedstaden, der aldrig har været på snowboard eller på ski. Om ønsket kan begyndere træne i dette kompleks på specielle SkyTec-simulatorer, der simulerer nedstigning fra bjerget.

Du kan finde disse simulatorer på basens område i bygningen af SkyTehcSport sportsklub. Gæster i "Kant" -komplekset kan gennemgå foreløbig træning om stimulanser ikke kun om vinteren, men også om sommeren.

Basens simulatorer gengiver nøjagtigt følgende funktioner i skiløjperne:

  • acceleration;
  • sne bevægelse;
  • nye forhindringer.

Fysik og biomekanik ved ridning på SkyTec-stimulatorer, som blev udviklet af førende ingeniører og forskere, svarer nøjagtigt til de belastninger, som atleter modtager, når de falder ned på rigtige baner.

Skole "Nagornaya"

For børn og unge, der ønsker at lære at stå på ski eller snowboard, er skolen "Nagornaya" åben i basen. Her undervises klasser af i alt 80 erfarne undervisere og instruktører.

Skoleelever har mulighed for at finpudse deres færdigheder på 9 enkle spor, hvoraf en funktion er en gradvis stigning i sværhedsgraden ved at bestå. Undervisningen på skolen afholdes efter en gratis tidsplan. Det vil sige, studerende kan komme her til enhver tid, der passer dem bedst.

Træning på Nagornaya-skolen gennemføres både individuelt og i grupper. Kandidater fra institutionen har blandt andet mulighed for at deltage i konkurrencer, der afholdes på kompleksets område.

Begivenheder i basen

I skikomplekset "Kant" kan gæster og indbyggere i hovedstaden ikke kun lave deres yndlingssport, men også have det sjovt. For eksempel organiserer medarbejderne i basen skoleafslutninger, børns fødselsdage osv. Mod et gebyr på dens område. Deltagere i underholdningsbegivenheder i komplekset tilbydes for eksempel animationer, sport, spil, mesterklasser.

Også basepersonalet arrangerer ofte børneture til sporene i Rosa Khutor-komplekset. I sommersæsonen fungerer bylejren "Mens mor er på arbejde" på basens område. Der er også en uddannelses- og sportsklub for børn.

Priserne er baseret på

Skikomplekset på Nagornaya er populært blandt moskovitterne og turisterne, blandt andet fordi sport er relativt billig her.

Priserne på basis af "Kant" for nedkørsler med en instruktør er for eksempel følgende:

  • skiløb for voksne - til 4 lektioner på 1,5 time hver 4500 r;
  • til børn - henholdsvis 2800 r;
  • snowboarding for voksne - i 4 timer i 2 timer 5500 r;
  • til børn - 5000 gnid.

Uden instruktør koster skiløb på hverdage på stierne omkring 350 rubler. i 3 timer i weekenden - 650 rubler. Elevatoren på Kant-basen koster 30 rubler. til voksne og 20 s. for børn.

Priserne for træning på simulatorer i komplekset er:

  • til en træning - 1700 r;
  • i et kursus på 10 lektioner på 30 minutter - 13 tusind rubler.

Selvfølgelig er leje af sportsudstyr også tilgængeligt på basens område. Her skal du betale ca. 250 rubler for en times skileje og 200 rubler for et snowboard.

Sådan kommer du til komplekset

Kant-basen har optjent gode anmeldelser fra atleter, ikke kun til overkommelige priser, men også for en god placering. For at komme til dette kompleks skal fans af snowboarding, alpint skiløb og andre sportsgrene først komme til stationen. metrostation "Nagornaya".

Når man forlader metroen (mod den sidste vogn), skal de, der ønsker at køre ned ad bjergene, dreje til venstre og gå ca. 600 m langs elektrolytpassagen. Desuden skal du bare blive styret af skiltene med indskriften "Kant".

Komplekset i Nagornaya fungerer hele året fra kl. 10.00 til 22.00. Selve skisesæsonen ved basen åbner den 15. december og lukker den 15. marts.

Anbefalede: