Hvilke Olympiske Priser Var En Behagelig Overraskelse

Hvilke Olympiske Priser Var En Behagelig Overraskelse
Hvilke Olympiske Priser Var En Behagelig Overraskelse

Video: Hvilke Olympiske Priser Var En Behagelig Overraskelse

Video: Hvilke Olympiske Priser Var En Behagelig Overraskelse
Video: Olympiske lege, Tjener v.s Kriger 2024, April
Anonim

Resultaterne af de olympiske lege i London, som sluttede den 12. august, skulle betragtes som meget vellykkede for det russiske landshold. Efter at have vundet i alt 82 medaljer, inklusive 24 guld-, 26 sølv- og 32 bronzemedaljer, tog det russiske hold med sikkerhed 4. pladsen. Og med hensyn til det samlede antal medaljer var russerne langt foran værterne for OL - atleterne i Storbritannien, der kun tog 3. plads på grund af det store antal priser af højeste standard.

Hvilke olympiske priser var en behagelig overraskelse
Hvilke olympiske priser var en behagelig overraskelse

Naturligvis er enhver pris ved de Olympiske lege meget hæderlig for både atleten og det land, han repræsenterer. Men selv blandt dem er der dem, der kom som en behagelig overraskelse og derfor er særligt værdifulde. For eksempel i de allerførste dage af OL, da vores hold som helhed ikke præsterede særlig godt, viste russiske mandlige judokaer fremragende resultater. Det er ingen overdrivelse at sige, at vores atleter bogstaveligt talt chokerede judoeksperterne og især japanerne, der traditionelt er meget stærke i denne sport. En særlig behagelig overraskelse var guldmedaljerne fra Arsen Galstyan, Mansur Isaev og Tagir Khaibulaev.

En ubestridelig overraskelse var guldet af Elena Lashmanova, der blev vundet i løbskonkurrencer i en afstand på 20 kilometer. Som den olympiske mester selv indrømmede, drømte hun ikke engang om en sådan succes. Når alt kommer til alt troede alle sportskommentatorer og eksperter i denne sport, at den største konkurrent til første omgang var en anden russisk kvinde - Olga Kaniskina. Ikke desto mindre var Lashmanova i det sidste segment af denne sværeste afstand i stand til at omgå Kaniskina og vinde en olympisk guldmedalje.

Og selvfølgelig kan man ikke undlade at nævne guldet fra det russiske par roere-kajakere Alexander Dyachenko / Yuri Postrigai i en afstand af 200 meter. Briterne, der traditionelt var stærke i roning, blev betragtet som de ubestridte favoritter i denne disciplin, især da russiske atleter begyndte at træne sammen for nylig. Ikke desto mindre var det russerne, der fik guldet, og OL-værterne endte med at være tilfredse med kun tredjepladsen.

Bronzemedaljen modtaget af det russiske badmintonpar Valeria Sorokina og Nina Vislova, der besejrede den erfarne canadiske duo Alex Bruce / Michelle Lee i kampen om tredjepladsen, var også en behagelig overraskelse. Og nøjagtigt det samme indtryk blev foretaget af bronzemedaljen af løberen Ekaterina Poistogova, der tog tredjepladsen i en afstand af 800 meter. Når vi talte om dette løb, skjulte atleten ikke, at det var meget svært for hende.”Men jeg var i stand til at nå bronzen, vandt bogstaveligt talt et par hundrededele af et sekund ved målstregen,” smilede Ekaterina.

Anbefalede: