Hvordan Man Skriver En Beskrivelse Til En Træner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Beskrivelse Til En Træner
Hvordan Man Skriver En Beskrivelse Til En Træner

Video: Hvordan Man Skriver En Beskrivelse Til En Træner

Video: Hvordan Man Skriver En Beskrivelse Til En Træner
Video: Træning til skriftlig PD3: Sådan skriver du en email-opgave (Opgave 1 ) til 2023, December
Anonim

Coaching arbejde er meget vanskeligt og tidskrævende. Ofte skal du skrive en beskrivelse af den person, der har den givne stilling. Undertiden kan denne form for dokument være nødvendigt af underviseren selv.

Hvordan man skriver en beskrivelse til en træner
Hvordan man skriver en beskrivelse til en træner

Instruktioner

Trin 1

Studer designreglerne for alle typer egenskaber, og vælg den, der passer til træneren. For at gøre dette skal du besøge følgende ressource: https://www.zarplata-online.ru/poleznoe/harakteristika/document95513.phtml. Det er meget vigtigt at kende reglerne for navngivning af adresser, påføring af datoer, vægmalerier og efternavne. Skriv kun 2-3 sætninger i vidnesbyrdet for hvert af de følgende punkter.

Trin 2

Beskriv kort mængden af trænerens arbejde. Han skal tildeles en positiv vurdering i henhold til dette kriterium, hvis træneren deltager i alle klubtræninger, aktivt deltager i sportsorganisationens liv, kommer til alle møder med holdledelsen osv. Hvis han savner undervisning, træning, sportsbegivenheder, kan han i dette tilfælde ikke tildeles den højeste karakter.

Trin 3

Skriv om, hvordan han kan analysere begivenheder og træffe beslutninger. Hvis en træner altid styres af logik, afvejer alvorligt alle fakta "for" og "imod" og tager på baggrund af denne beslutning, så er han værdig til ros. Det er også værd at evaluere ham positivt, hvis han søger at løse essensen af problemet og ikke dets konsekvenser. Hvis trænerens beslutninger ikke altid understøttes af faktiske fakta, skal du ikke bedømme ham for højt.

Trin 4

Nævn også, hvordan træneren ved, hvordan man planlægger og organiserer begivenheder. Specifikationer for sportsarbejde involverer altid et stort antal konkurrencer, træningslejre, åbne træninger og andre vigtige begivenheder. Giv ham en god karakter, hvis han er i stand til at time holdets arbejdstid, overholde tidsplanen og være en god arrangør af ovenstående aktiviteter. Hvis dette aspekt af træneren er halt, er det usandsynligt, at han er værdig til strålende anmeldelser. Påpeg, hvad han stadig har brug for at arbejde på.

Trin 5

Forklar coachens evne til at interagere med atleter og kolleger. Dette er et andet vigtigt personlighedsaspekt, der er værd at nævne i hans karakterisering. Det består i evnen til at styre dig selv, dine handlinger og følelser. Giv positiv feedback, hvis træneren kan reagere positivt selv på vanskelige stressende situationer. Hvis han skaber en nervøs atmosfære inden for sportsholdet, fortjener han en negativ vurdering.

Anbefalede: