Hvad Udenlandske Medier Skriver Om De Kommende OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvad Udenlandske Medier Skriver Om De Kommende OL I Sochi
Hvad Udenlandske Medier Skriver Om De Kommende OL I Sochi

Video: Hvad Udenlandske Medier Skriver Om De Kommende OL I Sochi

Video: Hvad Udenlandske Medier Skriver Om De Kommende OL I Sochi
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Kan
Anonim

De kommende OL i Sochi er genstand for samtale og nyheder i mange lande. Ikke overraskende vil 84 deltagende lande fremvise deres styrke i vinterlege 2014. Hvad rapporteres i de udenlandske medier om dette?

Fisht-stadionet er vært for OL i Sochi 2014
Fisht-stadionet er vært for OL i Sochi 2014

Vinter-OL 2014 er en global begivenhed. Og meget lidt er tilbage før det: den store åbning finder sted den 7. februar. Hele planeten forventer den kommende ferie. Dette tales ofte om på fjernsynet og er skrevet i aviserne i vores land og over hele verden.

Samarbejde mellem USA og Rusland

Politiske ledere forhandler, diskuterer organisationen og gennemførelsen af denne begivenhed. Enig om sikkerhed og forsikre hinanden om støtte. For eksempel sagde den amerikanske presse, at præsident Barack Obama organiserede en delegation ledet af den tidligere nationale sikkerhedssekretær Janet Napolitano.

Også i den amerikanske presse var der oplysninger om, at de russiske specialtjenesters beføjelser vil vokse til fordel for statens sikkerhed. USA foreslår at søge mistænkelige personer og køretøjer under legene. Og regeringen rådes til at overvåge pengeoverførsler mere nøje.

Forbereder Europa til OL

Patriotismens ånd har fejet over mange europæiske lande. For eksempel har de britiske medier gentagne gange understreget, at Storbritannien har til hensigt at opnå succes ved OL. Optimisme vokser i de britiske hjerter, og de tror på deres atleter.

Tyskland håber også på en medalje og dækker OL i alle medier. Den finske presse forventer også positive resultater. Her er kun en overskrift: "Sochi 2014 - verden venter og gør sig klar." De finske medier skrev også, at de russiske myndigheder allerede har valgt et sted for forskellige politiske aktioner relateret til de olympiske lege.

Den 19. januar 2014 præsenterede den russiske præsident V. V. Putin gav interviews til russiske og udenlandske tv-kanaler. Det handlede primært om investeringer i dette storslåede projekt, om infrastruktur og investorer, der tilbyder deres hjælp til at forberede sig til denne begivenhed. Kina har en særlig positiv holdning til Sochi-OL, da Rusland og Kina er forenet af venlige forbindelser.

Lande og folk venter på denne begivenhed, som ikke kun er sport, men også diplomatisk. Hele verden kender allerede til de kommende vinter-olympiske lege 2014, og du kan finde en række svar i medierne.

Anbefalede: