Hvordan Man Vælger Boksehandsker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Boksehandsker
Hvordan Man Vælger Boksehandsker

Video: Hvordan Man Vælger Boksehandsker

Video: Hvordan Man Vælger Boksehandsker
Video: Sådan vælger du boksehandsker 2024, April
Anonim

Boksehandsker er en vigtig egenskab for at kæmpe i ringen. Hvis du vælger den forkerte størrelse eller ubehagelige handsker, påvirker det din teknik. Handsker af lav kvalitet rives hurtigt, og det kan være dyrere at skifte dem konstant, end at købe gode med det samme.

Hvordan man vælger boksehandsker
Hvordan man vælger boksehandsker

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for typen af handsker. De kan være amatør, træning, professionel, kamp eller shell. Der er også handsker til aerobic. Den foretrukne type handsker afhænger af, hvad du skal gøre. I amatører må du ikke bruge kraftige slag, ellers er der risiko for at knække tommelfingeren. Generelt anbefales store handsker til amatører.

Professionelle handsker er ikke sikre, og de slag, du bruger i dem, kan skade din modstander. Ikke desto mindre er hænderne altid sikre i dem, uanset slagets kraft. Kamphandsker giver højere beskyttelse. De har en hvid plet for at gøre det lettere for dommerne at tælle pointene. Træningshandsker beskytter hænder meget godt. Du kan arbejde med dem begge på apparatet og træne i sparring. Shell handsker giver den bedste beskyttelse for dine hænder og er de hårdeste. Aerobe handsker kan ikke bekæmpes, de er ikke beregnet til dette.

Trin 2

Materialet og fyldstoffet er meget vigtigt. Handskerne er lavet af ægte læder eller kunstlæder. Læder gør det muligt for hænderne at trække vejret, de er mere holdbare. Erstatningshandsker er billigere. Det er bedre at vælge et professionelt fyldstof: skumgummi, syntetisk skumfyldstof, polyurethanskum. Ikke-professionelt fyldstof er bomuldsuld. Det falder af med tiden, og handskerne bliver usikre.

Trin 3

Vælg den rigtige vægt og størrelse til dine handsker. Vægt afhænger af selve bokserens vægt. Børn under 7 år rådes til at veje 4 ounce, fra 7 til 10 år - 6 ounce, 11-13 år, og kvinder rådes til at veje 8019 ounce, og mænd - fra 12 til 18 ounce afhængigt af deres vægt. Størrelsen skal passe til din håndflade. Små handsker tages normalt til børn, mellemhandsker er egnede til kvinder, og store handsker er egnede til mænd.

Trin 4

Bemærk, hvis der er en manchet. Manchetten er den del af handsken, der fastgør hånden og beskytter den. Manchettehandsker passer ikke kun strammere, de giver dig også bedre kontrol over din påvirkning. Tommelfingerens position er også meget vigtig. Manchettens lukning kan laves i form af velcro eller snøring. Snøringen holder din hånd bedre på plads, men du kan ikke selv tage på disse handsker. Velcrohandsker købes normalt til træning.

Anbefalede: