Valg Af Træningsmåtter

Valg Af Træningsmåtter
Valg Af Træningsmåtter

Video: Valg Af Træningsmåtter

Video: Valg Af Træningsmåtter
Video: How to Choose the Right Mat for Your Pilates Practice | Pilates FAQ: Pilates vs Yoga Mats 2024, Kan
Anonim

Internettet er fuld af træningsvideoer, som du selv kan lave hjemme. Det er nødvendigt at udføre træning for at styrke musklerne i underlivet, balder og lår. De kan udføres når som helst, og vigtigst af alt kan konsekvenserne være sammenlignelige med dem, der opnås under træning i en fitnessklub.

Valg af træningsmåtter
Valg af træningsmåtter

Typer af måtter

Hvis du er en yoga-praktiserende læge, ville det bedste valg være meget tynde måtter, normalt op til 6 mm tykke og med en skridsikker overflade. Stabilitet og kontakt med gulvet er faktisk de vigtigste faktorer under yogapraksis. Dyrere modeller har smukke og originale farver eller har en ekstra overflade, der forhindrer overdreven svedtendens, og dermed er motion mere behagelig.

Pilates styrker kroppen, strækker musklerne og fremmer rehabilitering. Øvelserne udføres hovedsageligt i liggende stilling, og derfor spiller en egnet måtte en enorm rolle. Pilates-måtter adskiller sig primært fra yogamåtten i tykkelse - de er ca. 1,5 cm tykke, hvilket giver mulighed for konstant beskyttelse mod mulig rygsmerter. Deres farver og funktionalitet er imponerende. Måtter fra FlexMat-mærket har forstærkede ribben og et bærehåndtag. Fitnessmåtter er den mest alsidige måttetype. Du kan lave squats, understøtter, strække øvelser på dem. Når du handler efter et tæppe, skal du tænke på en taske, der hjælper dig med at holde det rent og lettere at transportere.

Hvad skal du se efter, når du køber?

Ud over måtter tilpasset til de respektive øvelser er et vigtigt element dens længde, som skal tilpasses højden. Man skal også være opmærksom på glidning, materiale og fleksibilitet - at flytte måtterne under træning er problematisk. Ideelt set vil en passende måtte gøre det lettere at udføre specifikke fysiske øvelser og gøre læring mere behagelig og effekterne mere synlige.

Anbefalede: