Sådan Vælges En Benudvidelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Benudvidelse
Sådan Vælges En Benudvidelse

Video: Sådan Vælges En Benudvidelse

Video: Sådan Vælges En Benudvidelse
Video: Valg af fundament til havehus, skur, garage mm. 2024, Kan
Anonim

En benudvidelse er et simpelt, men effektivt fitnessudstyr. Mange øvelser kan gøres med det, det er let at bruge og overkommeligt for alle. Du skal bare vælge den rigtige funktionelle træner.

Sådan vælges en benudvidelse
Sådan vælges en benudvidelse

Instruktioner

Trin 1

Vælg typen af ekspander. Den nemmeste mulighed er en gummibåndformet ekspander. Fordele - alsidighed og økonomi, men på grund af manglen på håndtag er det ikke altid praktisk at bruge båndet. Den rørformede ekspander og "figur otte" ekspanderen er mere bekvemme i denne henseende, men rækken af øvelser, der kan udføres med deres hjælp, er meget snævrere. Hvis du kan lide statiske øvelser, skal du være opmærksom på støddæmperringen med brede bløde manchetter med velcro. En sådan simulator tillader dig ikke at udføre øvelser med et stort bevægelsesområde, men det styrker benmusklerne perfekt. For dem, der har brug for maksimal belastning, skal du vælge en fjeder metaludvidelse.

Trin 2

Beslut hvilken slags ekspander du har brug for. Det afhænger af, hvilken type belastning simulatoren giver. Som regel er modstandsbånd farvekodede. Gul og lyserød er den enkleste, de er beregnet til børn og mennesker med meget dårlig fysisk kondition. Grøn er den bedste mulighed for de fleste voksne kvinder. Rød - anbefales til uddannede kvinder og usportslige mænd. Blå modstandsbånd bruges af mænd til styrketræning. Stivheden af simulatoren kan også betegnes med ordene: lys, medium, hård og ekstra hård. Der er også numeriske betegnelser: fra en til tre, jo større antal, jo højere stivhed.

Trin 3

Kontroller, om den valgte ekspander matcher din fysiske kondition. Prøv det, før du køber det. Du skal trække eller klemme projektilet med styrke, men samtidig behageligt og selvsikkert. Når du vælger, skal du evaluere dine fysiske evner nøgternt. For hårdt en ekspander giver dig ikke mulighed for at udføre øvelserne korrekt, for blødt vil gøre din træning mindre effektiv.

Trin 4

Kontroller kvaliteten af delene. For at gøre dette skal du blot strække ekspanderen. Hvis du ser hvide striber og mikro revner på båndet, indikerer dette en dårlig kvalitet af gummiet, der blev brugt i produktionen. En sådan simulator varer ikke længe. Prøv at vælge en ekspander med en ekstra gummibelægning. På denne måde kan du beskytte dig mod skader, selvom det indre gummibånd går i stykker.

Trin 5

Hvis ekspanderen har håndtag, skal du kontrollere, at de er komfortable. Ideelt set skal håndtagens overflade være ru og følge håndfladen. I dette tilfælde er det mindre sandsynligt, at maskinen glider ud af våde hænder under en intens træning.

Anbefalede: