Hvordan Man Lærer At Spille Golf

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Golf
Hvordan Man Lærer At Spille Golf

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Golf

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Golf
Video: 9277 Alle kan lære at spille golf 2024, April
Anonim

Golf har længe været et af de største spil for herrer. På tidspunktet for dyrkningen, og selv i dag i mange lande, var og forbliver denne sport prærogativ for mennesker fra det høje samfund. Golf indeholder bestemte regler for adfærd og regler: pænt udseende, god manerer og høflighed af spilleren. Dette skal huskes af enhver person, der ønsker at lære at spille det.

Hvordan man lærer at spille golf
Hvordan man lærer at spille golf

Instruktioner

Trin 1

Dette spil er ret let at lære. Deltagerne kan have forskellige kvalifikationer og træningsniveauer, og der er ikke behov for en dommer, da hver spiller, inden han går ind på banen, modtager et specielt kort til at registrere de foretagne hits og bestemme resultatet.

Trin 2

Før du begynder at lære at spille golf, skal du have en golfklub. Men deltag først i et par prøvesessioner, beslut om, om denne sport er den rigtige for dig, og køb først udstyret. Bemærk, at eksperter anbefaler ikke at bruge penge på genstande fra kendte producenter. Hvis du køber en dyr golfklub, og du stadig ikke ved, hvordan du spiller golf, kan det opleves af erfarne spillere som dårlig smag.

Trin 3

Vær opmærksom på golfsko: de bør ikke ødelægge plænen. Nogle spiller i almindelige flade atletiske sko, men specielle sko med bløde pigge er tilgængelige. De sælges i specialbutikker eller onlinebutikker.

Trin 4

Målet med golf er simpelt: du skal gennemføre 18 huller. Hvert hul får et fast antal slag, der er mulig for at fuldføre det. Når der gives tre slag pr. Hul, kaldes dette minimum PAR, når fem slag gives som maksimum PAR. Det skal bemærkes, at der kun er PAR 3, PAR 4 og PAR 5 golfbaner, og at der ikke er PAR 2 og PAR 6 baner.

Trin 5

Som regel afslutter en spiller 18 huller i 72 slag. For eksempel skal du udfylde det fjerde hul PAR 5 med fem slag. Hvis du kan opnå dette i et hit, laver du et hul i et og indtaster nummer 1 på kortet. Hvis du fuldfører dette hul i to slag, laver du en dobbeltørn og indtaster nummer 2 i kortet, og så det er tilladt op til ti slag.

Trin 6

Hvis det ikke lykkedes dig at gennemføre nogen af de 18 huller i ti slag, er du ude af spillet. Når alle 18 huller er afsluttet, tilføjes dine optjente point, og resultaterne opsummeres på dem. Vinderen i golf er den med færrest point.

Anbefalede: