Hvad Er Nyttigt For Kropsvand Aerobic

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Nyttigt For Kropsvand Aerobic
Hvad Er Nyttigt For Kropsvand Aerobic

Video: Hvad Er Nyttigt For Kropsvand Aerobic

Video: Hvad Er Nyttigt For Kropsvand Aerobic
Video: Du vil aldrig tabe dig! Kraftig motivation for vægttab / hvordan man taber sig Maria Mironevich 2024, April
Anonim

At træne i vandet er ikke kun sjovt, men også gavnligt. Aqua træning er især behagelig på en varm sommerdag, når du ikke engang vil tænke på andre former for fitness, der får dig til at svede og anstrenge dig.

Vand er liv, sundhed og behagelige fornemmelser
Vand er liv, sundhed og behagelige fornemmelser

Træning i vandet - en form for fitness kaldet vandaerobic - vises selv for dem, der har helbredsproblemer, for meget vægt eller en uæstetisk figur, der ikke tillader dem at træne i gymnastiksalen. Med alvorlige helbredsproblemer, såsom et tidligere hjerteanfald, ondartet tumor, tromboflebitis, er det ikke værd at lave vandaerobic. Men alle andre kan i samråd med en læge vælge en træner og en pool til at udøve denne nyttige sport.

Vandaerobic anbefales til åreknuder, ledsygdomme, kropsholdningsproblemer, for at slippe af med cellulite og tabe sig.

Aktion af vandaerobic

Vand modstår mere end luft. Derfor på trods af den lette træning, der udføres i vandet, får musklerne en alvorlig belastning med mindre intense bevægelser end i gymnastiksalen.

Og effekten af tyngdekraften i vand er svagere end i luften. Dette aflaster leddene og rygsøjlen fra unødvendig stress, reducerer risikoen for forstuvninger, brud og andre skader.

Poolens vandtemperatur giver dig mulighed for at forbrænde yderligere kalorier, da den er lavere end kropstemperaturen. Vand har en fremragende virkning ikke kun på led, blodkar og muskler, men også på huden. Takket være dens hydromassageeffekt bliver huden elastisk og fast. Dette er især nyttigt til aldrende hud.

Hvis du ikke kan svømme, kan du øve vandaerobic i et specielt bælte.

Træning finder sted med musik. Træner viser de bevægelser, der skal gentages. Lektioner varer 45 minutter. For dem, der ønsker at tabe sig og slippe af med cellulite, anbefales det at gøre det mindst fire gange om ugen. For at styrke og vedligeholde sundhed er tre sessioner om dagen nok.

Varianter af vandaerobic

Der er flere typer vandaerobic.

Aqua Jogging er en vandløb, der holdes i en stor pool. Det har en fremragende effekt på det kardiovaskulære system.

Aqua Gym - styrketræning, hvor specielt udstyr bruges: flydende håndvægte, bolde, fleksible pinde (nudler). Dette udstyr er designet til at øge modstanden.

Aqua Relaxation er et specielt sæt øvelser til at strække og slappe af muskler. Anbefales til osteokondrose og rygproblemer.

Aqua Cycle er meget effektiv til at slanke og slippe af med cellulite. Dette er øvelser, der simulerer cykling.

Aqua Box er et kompleks til alle muskelgrupper, især til udvikling af skulderbæltet, med elementer af boksning og karate.

Der er også et specielt vandaerobic-kompleks til gravide kvinder.

Anbefalede: