Sådan Passerer Du Til Det Gule Bælte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Passerer Du Til Det Gule Bælte
Sådan Passerer Du Til Det Gule Bælte

Video: Sådan Passerer Du Til Det Gule Bælte

Video: Sådan Passerer Du Til Det Gule Bælte
Video: Gerdan fra perler uden maskinværktøj. Gerdan fra perler mesterklasse 2024, Kan
Anonim

For en begynderkarateka er det gule bælte det sidste. Den, der modtog det, går til træning på et højt niveau. Det er en anerkendelse af, at den studerende allerede kan kontrollere sit liv. For at få et gult bælte skal en karateka beherske visse fysiske og åndelige færdigheder og derefter bestå en eksamen.

Sådan passerer du til det gule bælte
Sådan passerer du til det gule bælte

Instruktioner

Trin 1

Træn viljestyrke og evnen til at koncentrere sig om harapunktet, som er arkivet for psyken og fysisk balance. Det er her, at energien fødes, hvilket giver styrke til påvirkningen. Dette er begyndelsen på eksamensforberedelsen.

Trin 2

Lær at forstå, at sindet har kontrol over kroppen, og karates hovedopgave er at træne sindet gennem kroppen. Øv nøjagtigheden af bevægelserne, øg gradvis hastigheden på deres udførelse. Deltag oftere i sparring-sessioner, der giver mulighed for at evaluere dine præstationer og identificere mangler.

Trin 3

Lav regelmæssig karate-træning i mindst tre måneder efter at have optjent et blåt bælte. Det er denne periode, der betragtes som minimum for at forberede dig godt på at modtage et nyt bælte.

Trin 4

Forbered dig på at bestå den grundlæggende Kihon-teknik. For at gøre dette skal du lære at udføre tsuki perfekt: Haito Uchi, Koken Uchi, Morote Tsuki. Og også Uke: Haito Uke, Koken Uke, Judy Uke. Udvikle evnen til klart og korrekt at udføre Ido - den grundlæggende teknik i bevægelse (Kaiten Ido, Dako Ido). Samt formelle øvelser: Kata (Pinan Sono San, Pinan Sono Yon, Tsuki No Kata, Yantsu.

Trin 5

Udfør de krævede konditioneringsopgaver. For at gøre dette skal du vise din fleksibilitet i siddende stilling: benene fra hinanden, hoved og skuldre berører gulvet. Du er også nødt til at gøre følgende: skubbe op på dine næver 50 gange, spring fra crouch position 50 gange, stå på dine hænder i 50 sekunder, træk dig selv op på stangen 10 gange, spar et spring på et mål 20 centimeter højere end din højde.

Trin 6

Bestå kampeksaminerne. Disse er: Yakusoku Kumite (alle kombinationer), Uke Kayoshi (med blokke og modangreb) og Jiu Kumite fri kamp (5-6 runder 1 minut hver).

Trin 7

Skriv en skriftlig opgave.

Trin 8

Få det sidste bælte i begynderrækken (gul, hvis du består eksamen), og start træningen for at vinde det grønne bælte.

Anbefalede: