Sådan Binder Du Et Bælte Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du Et Bælte Korrekt
Sådan Binder Du Et Bælte Korrekt

Video: Sådan Binder Du Et Bælte Korrekt

Video: Sådan Binder Du Et Bælte Korrekt
Video: How to tie your belt 2024, April
Anonim

Bæltet er en vigtig egenskab, når du praktiserer denne eller den slags kampsport. Evnen til at binde et bælte korrekt siger meget. Først og fremmest er det en indikator for en seriøs tilgang til træning. Et korrekt bundet bælte symboliserer også harmoni mellem krop og sjæl, derfor skal alle, der beslutter at øve sig, beherske kunsten at sætte på bæltet korrekt alene.

Sådan binder du et bælte korrekt
Sådan binder du et bælte korrekt

Instruktioner

Trin 1

Bind et karatebælte. Placer et 3 meter bælte foran dig på mave niveau. Tag midten af bæltet og læg det på din mave. Sæt bæltet rundt om dig selv, og lav en overlapning bag ryggen. Bring enderne af bæltet tilbage til fronten. Gør venstre ende lidt lavere. Bring den venstre ende over højre og før den fra bund til top gennem bæltet på maven.

Trin 2

Tag begge ender af bæltet og dann en regelmæssig knude. Bemærk: du skal binde en knude i den modsatte retning af den tidligere opnåede knude. Kontroller de resterende ender for at sikre, at trinnene er korrekte, de skal have samme størrelse.

Trin 3

Bind et sambo-bælte. Vælg et bælte i længderne 2, 8 til 3, 2. For at få den rigtige længde skal du binde bæltet og sørge for, at kanterne er under jakkens kant og over knæene. Find midten af bæltet. Placer det på din mave og pakk det tæt omkring dig. Linjere enderne af bæltet.

Trin 4

Tag den venstre ende af bæltet i din højre hånd. Den højre ende er til venstre. Indpak den venstre ende med den højre ende, og lirk bæltet fra maven. Tråd den øverste ende ind i den resulterende løkke. Uden at stramme den løkke, der er dannet øverst, skal du trække den nederste ende. Du får den rigtige vandrette knude.

Trin 5

Bind et kudobælte. Bæltens længde afhænger af din højde og opbygning, bredden er 4 cm. Teknologien til dannelse af den korrekte kudo-knude falder praktisk talt sammen med sambo-knuden. Den grundlæggende forskel er, at i slutningen, efter at have dannet en løkke til trådning af den nederste del af bæltet, føres bæltet ind i sløjfen og dirigeres mellem de to sving på maven.

Anbefalede: