Sådan Binder Du Et Bælte I Judo

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du Et Bælte I Judo
Sådan Binder Du Et Bælte I Judo

Video: Sådan Binder Du Et Bælte I Judo

Video: Sådan Binder Du Et Bælte I Judo
Video: The Best Way to Tie Your BJJ or Judo Belt! 2024, April
Anonim

Det menes, at et korrekt bundet bælte er en af komponenterne i en vellykket kamp, især i judo. Derudover vil du lære at binde et bælte fremad, for at du skal få et specifikt bælte skal du mestre teknikken til at binde bæltet korrekt. Men mere om det senere. Lad os først gøre dig bekendt med, hvilke bælter der er i judo, og hvordan man får dem.

Sådan binder du et bælte i judo
Sådan binder du et bælte i judo

Instruktioner

Trin 1

Der er 16 bælter i judo, hvoraf 6 er farvede (kyu) og 10 sorte (dan). Begynderen sætter et hvidt bælte på eller en sjette kyu. For at opnå det skal du være i stand til at binde et bælte ordentligt og sætte din træningsform i orden (judogi), hvorefter atleten har ret til at begynde at udføre kast i stående position, bedrifter og kvælning.

Trin 2

Efter et års træning kan en judoka forbedre sine kvalifikationer til det gule bælte (femte kyu) og så videre. Efter det gule bælte kommer orange, grønt, så brunt og sort. Efter at have modtaget et sort bælte kan en atlet modtage titlen Kandidat Master of Sports (Kandidat til Master of Sports) og derefter - MS (Master of Sports), mens han med succes udfører i konkurrencer. Efter MS tildeles atleten den første dan, den anden og så videre indtil den tiende. Tiende dan er et rødt bælte. Dette er toppen af judoka-mestring.

Trin 3

Hvis du er seriøs med at øve judo, skal du lære at binde et bælte. Dette hjælper dig med at få din første rang. Husk to vigtige ting: hvis dit bælte er i den rigtige længde, bør enderne (allerede bundet) ikke falde under knæhøjde eller være højere end den nederste kant af din træningsjakke. For det andet bør enderne af det bundet bælte ikke være forskellige i længden, fordi deres lighed symboliserer absolut harmoni mellem din krop og ånd.

Trin 4

Så start med at binde bæltet (obi) fra midten af bæltet. For at fastgøre kimonoen korrekt og sikkert skal du pakke bæltet to omdrejninger og derefter justere enderne. Få den ydre ende af bæltet til at fange begge manschetter, og før derefter den ydre ende af bæltet op. Med den samme øverste ende skal du begynde at lave en knude omkring den anden ende og trække den første gennem løkken. Stram derefter knuden vandret. Det er alt sammen.

Anbefalede: