Hvordan Man Binder Et Bælte I Taekwando

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Binder Et Bælte I Taekwando
Hvordan Man Binder Et Bælte I Taekwando

Video: Hvordan Man Binder Et Bælte I Taekwando

Video: Hvordan Man Binder Et Bælte I Taekwando
Video: Mon-træning: Sådan binder du bæltet 2024, Marts
Anonim

Som i anden orientalsk kampsport inkluderer en fighter i taekwando nødvendigvis en kimono og et korrekt bundet bælte. Bæltet siger meget om atletens niveau - der er en hel gradering af bæltefarver, ifølge hvilke den studerende flytter til nye, højere niveauer efter at have bevist sine evner i eksamener og konkurrencer. Begyndere bærer et hvidt bælte, og de mest erfarne krigere bærer et rødt eller sort bælte. Uanset bæltens farve skal du vide, hvordan du binder det korrekt - det menes, at et korrekt bundet bælte allerede er en del af sejren.

Hvordan man binder et bælte i taekwando
Hvordan man binder et bælte i taekwando

Instruktioner

Trin 1

Tag bæltet, så dets ender er af samme længde, og fastgør det til din mave. Bring begge ender tilbage, og den ende, der går på højre side, læg den bag din ryg til den ende, der går på venstre side.

Trin 2

Bring denne ende af bæltet fremad, og ret den mod midten af maven og ud under bæltet fra bunden op. Enden skal hænge ned fra taljen. Derefter træk den anden ende langs den øverste cirkel, før den fremad og slip den under begge lag af bæltet fra bund til top.

Trin 3

Stram begge ender. Enden af bæltet, der hænger ned, skal være glat og ikke snoet. Bind enden øverst og træk i begge ender af bæltet, indtil du får en stærk knude. Begge ender, der hænger fra knuden, skal have samme længde.

Trin 4

Når du binder bæltet, skal du fokusere på midten af det, der ligger på maven, for at sikre at begge ender er symmetriske. For at holde kimonoen på plads skal du altid dreje bæltet to gange og rette enderne, når du binder.

Trin 5

Den yderste ende af bæltet griber altid begge bånds vendinger forfra og kommer derefter ud til toppen. Den korrekte knude i taekwondobæltet er bundet vandret.

Trin 6

Hvis du er en nybegynderstuderende, så prøv at binde bæltet på en gang og brug et bælte på 160-170 cm langt til at begynde med. I fremtiden med stigende erfaring vil du være i stand til at binde bæltet i to omdrejninger alt efter regler.

Anbefalede: