Sådan Måles Hoftevolumenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Hoftevolumenet
Sådan Måles Hoftevolumenet

Video: Sådan Måles Hoftevolumenet

Video: Sådan Måles Hoftevolumenet
Video: Trendy letvægts kappe. Detaljeret mønster, layout af udskårne detaljer på stof og frakkemodel. 2023, December
Anonim

Hofter er en af de tre vigtigste målte parametre for kropsvolumen hos både mænd og kvinder. Det er nødvendigt at måle hoftevolumen korrekt, især hvis du bestiller tøj på Internettet. Det mindste skift op eller ned vil føre til det forkerte valg af undertøj, strømpebukser, bukser, nederdele eller kjoler.

Sådan måles hoftevolumenet
Sådan måles hoftevolumenet

Er det nødvendigt

  • - Målebånd,
  • - spejl,
  • - stort spejl
  • - en kuglepen,
  • - papir.

Instruktioner

Trin 1

Få den rigtige skræddersy tape eller tape. Måling, for eksempel med et konstruktionstape eller en trælineal, garanterer ikke altid nøjagtigheden af lydstyrken ikke kun i hofterne, men også i taljen, brystet osv. Et målebånd sælges normalt i håndværk og sybutikker, det er lavet af stof eller viskestykke. For at måle kropsparametre kan du bruge en tyk tråd eller et reb, som efter målinger ruller det op flere gange og fastgør det til linealen og derefter ganger resultatet med antallet af drejninger.

Trin 2

Tag alt tøj af, der kan stramme sig på dine hofter og mave. Du bør også fjerne tøj, der er for omfangsrige, hvorfra dine hofter bliver flere centimeter større. Træk vejret dybt ind og ud for at slappe af i din mave og bagdel så meget som muligt (stikk ikke bevidst din mave fremad og bøj ikke din bagdel for meget tilbage). Stå op lige og lige.

Trin 3

Sæt båndet omkring dine hofter. Båndet skal klæbe til de mest konvekse punkter i din krop - dette er næsten altid på balderne og de mest voluminøse steder under taljen på siderne.

Trin 4

Brug et lille lommespejl til at fange din refleksion i det store spejl i ryggen. Sørg for, at målebåndet er lige over din bagdel og parallelt med gulvet. For at finde hoftemålelinjen kan du træde tilbage 7-8 cm ned fra taljen. Du finder sidstnævnte, hvis du griber dig selv i taljen med håndfladerne og spreder albuerne til siderne. Båndet skal passe komfortabelt til kroppen, ikke skære ind i huden eller dingle for løst.

Trin 5

Til sidst skal du skrive dit resultat ned. Dette er din faktiske hoftemåling.

Anbefalede: