Sådan Fjernes Hoftevolumenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hoftevolumenet
Sådan Fjernes Hoftevolumenet

Video: Sådan Fjernes Hoftevolumenet

Video: Sådan Fjernes Hoftevolumenet
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, Kan
Anonim

Hvor mange oplevelser nogle gange gives til kvinder med ekstra centimeter i lårene, cellulite og hængende muskler på de ydre og indre lår, svage gluteale muskler og en udbulende mave. Det er nødvendigt at forstå, at det næsten er umuligt kun at fjerne hoftevolumenet og efterlade samme størrelse på maven, fordi det er nødvendigt med en integreret tilgang for at normalisere størrelsen på hofterne.

Sådan fjernes hoftevolumenet
Sådan fjernes hoftevolumenet

Instruktioner

Trin 1

En integreret tilgang inkluderer kost, motion, massage, sauna, livsstilsændring, hvis du vil. Og en så kompleks virkning på kroppen vil føre til en forbedring af alle funktionelle og fysiske indikatorer i kroppen, herunder et fald i taljen og hofterne, en forbedring i hudturgor, en forbedring i blodcirkulationen og lymfestrømmen og genopretning af muskelelasticitet. Derfor, ved at reducere lårets volumen, tager du dig derved af kroppen som helhed.

Trin 2

Lav jolleøvelsen regelmæssigt for at styrke og stramme dine muskler. Sid på gulvet, spred dine ben så bredt som muligt. Uden at løfte fingrene fra gulvet, skal du bevæge dine hænder fremad, bøje sig ned og ned og fastgøre kroppens position i den længste position.

Trin 3

Tæl til 8, udånder, tag startpositionen. Gentag øvelsen så meget som muligt, start tre gange og gradvist øg antallet af gentagelser dagligt.

Trin 4

Seiko-øvelsen hjælper også med at reducere lårvolumenet og give musklerne fasthed. Knæl ned med hænderne på gulvet. Forlæng dit ben til siden uden at bøje det i en ret vinkel i forhold til kroppen. Udånder, indånder og udånder kraftigt gennem munden.

Trin 5

Hold derefter vejret og træk din mave ind. Og løft straks det udvidede ben fremad og opad, dvæl i denne position i 3 til 8 sekunder. Frigør vejret, sænk benet, tag startpositionen. Gentag denne øvelse med hvert ben tre gange. Hvis det først vil være vanskeligt - gentag en gang, så to, øg antallet af tilgange gradvist.

Trin 6

Ben sving øvelse styrker mavemusklerne, reducerer hofterne og toner musklerne i balderne. Gå på knæene, hvil hænderne på gulvet og sving benet op en efter en, og forsøg at maksimere opstigningsvinklen. Men opbyg tempoet og antallet af sving gradvist.

Trin 7

Ud over motion skal du massere for at reducere muskelvolumen. Dette kan være en uafhængig aftenmassage, når du sidder foran tv'et strækker du dine lårmuskler i en halv time.

Trin 8

Inden massagen, pakkes med en speciel film med en anti-cellulitecreme. Disse metoder forbedrer blodtilførslen til lårmusklerne, forbedrer lymfedrænering og gør musklerne elastiske.

Trin 9

Forsøm ikke saunaen. I dampbadet skal du pakke lårene med folie, massere efter saunaen med en særlig creme.

Trin 10

Sørg for at ændre diæt: spis ikke fede og krydrede fødevarer, tilsæt flere grøntsager og frugt til kosten, drik nok væske, spis ikke før sengetid.

Trin 11

Brug en professionel massageterapeut: dette er en gennemprøvet metode, der giver dig mulighed for at slippe af med ekstra centimeter på dine hofter under et massagekursus.

Anbefalede: