Sådan Reduceres Hoftevolumenet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Hoftevolumenet
Sådan Reduceres Hoftevolumenet

Video: Sådan Reduceres Hoftevolumenet

Video: Hælspore - sådan kom Lisbeth af med smerterne 2022, December
Anonim

Enhver kvinde er bekymret for sit udseende. Bryst, talje, hofter - alt skal være harmonisk og attraktivt. Ofte er hofterne et problemområde, da dette er den sværeste del at rette. Et antal øvelser og værktøjer giver dig mulighed for at reducere hofternes volumen, det vigtigste er at have et ønske.

Sådan reduceres hoftevolumenet
Sådan reduceres hoftevolumenet

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest, hvis fylden i hofterne er forbundet med en forkert livsstil, skal du ændre din diæt. Fjern fede fødevarer. Stop med at spise slik og stivelsesholdige fødevarer. Resultatet vil ikke længe komme - efter et par uger vil hoftevolumenet falde. Generelt er en ordentlig diæt en garanti ikke kun for smukke hofter, men for hele kroppen.

Trin 2

Ud over ernæring skal du tage højde for målt fysisk aktivitet. Du behøver ikke deltage i fitnessundervisning. Bare begynd at gå mere end at køre. Tag korte udendørs løb, kør på cykel.

Trin 3

De fleste hoftedæmpningsøvelser kan gøres derhjemme. For at gøre dette skal du kun tage 20 minutter af din tid.

En af de enkleste øvelser er bensvingninger. Stå nær en væg for at holde med din hånd og sving dine ben. Eller lig på ryggen og løft dine ben skiftevis. Liggende på ryggen kan du også udføre en "cykel". Løft dine ben og start med at pedalere imaginært. Et hurtigt tempo er vigtigt i denne øvelse.

Trin 4

Hvis du har en kugle, skal du klemme den mellem dine lår og presse 15 gange. På denne enkle måde vil lårmusklerne hurtigt tone op.

Trin 5

For yderligere at styrke din ryg skal du ligge på din mave og begynde at løfte brystet og benene. Sørg for, at dine knæ ikke bøjes, og at dine arme er langs kroppen. Komplet 20 elevatorer.

Trin 6

Sidd på gulvet, bøj ​​dine knæ og træk dem tættere på dig. Start derefter med at sænke dem sammen, så til venstre og højre, og berør gulvet. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 7

Det sker ofte, at brede hofter mangler kropsopbygning. Intet vægttab får dem i form. I dette tilfælde hjælper et specielt valgt outfit med at reducere hofternes volumen. Brug ikke stramme kjoler og jeans. Brug nederdele, der skjuler dine hofter. Blå og sorte farver i tøj foretrækkes, og en check, en stribe og store tegninger er helt udelukket fra garderoben.

Trin 8

Overvåg din diæt, motion hver dag og helst flere gange. Brug enhver mulighed for at få attraktive hofter.

Populær af emne.