Sådan Måles Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Muskelmasse
Sådan Måles Muskelmasse
Video: Sådan Måles Muskelmasse
Video: Sådan får du mere muskelmasse - Bedste hypertrofiøvelse - S2E16 2023, Februar
Anonim

Den menneskelige krop består af to typer masser - fede og magre. Den første inkluderer alle fedtvæv, den anden - knogler, organer og muskler. Når man taber sig, er det meget vigtigt at intelligent reducere fedt og få muskler. For at kampen mod overvægt kan give positive resultater, skal du dog beregne muskelmasse. Dette er nødvendigt for at rette det i en eller anden retning.

Sådan måles muskelmasse
Sådan måles muskelmasse

Er det nødvendigt

  • - tykkelse eller skydekaliper
  • - skræddersyet centimeter.

Instruktioner

Trin 1

Tag dine måleinstrumenter. Begynd at tage målinger med et målebånd. De punkter, der skal måles, er klart defineret. Dette er omkredsen af ​​overarmen, underarmen, låret og underbenet.

Trin 2

Målinger skal kun udføres under visse betingelser. Så for eksempel skal skulderomkredsen analyseres i en rolig tilstand på det sted, hvor musklerne er mest udviklet. Underarmen måles med armen hængende løs og afslappet på stedet for den største muskeludvikling. Mål underbenet i lægemuskulaturen på det sted, hvor der er de fleste muskler. Til beregninger af lårets omkreds. Stå lige, så din kropsvægt fordeles jævnt på begge ben, fødderne skulderbredde fra hinanden. Sæt et bånd rundt om dig selv under glutealkrøllen. De samme regler gælder for måling af subkutane fedtfoldninger.

Trin 3

Derudover måles tykkelsen af ​​de subkutane fedtfoldninger de samme steder. Dette skal gøres enten med en tykkelse eller en tykkelse. Derefter skal du bruge en særlig formel til bestemmelse af muskelmasse, kaldet Matejka-formlen. Det ser sådan ud: M = Lr²k. Her betyder M muskelmasse, L er en persons højde, nødvendigvis i centimeter. K i denne formel er en konstant lig med 6, 5.

Trin 4

Under r skjuler den gennemsnitlige værdi af omkredsen af ​​skulder, underarm, lår og underben. For at få det skal du tilføje resultaterne af målinger af omkredsen af ​​skulder, underarm, lår og underben. Del derefter det resulterende tal med 25, 12. Udfør derefter den samme operation med hensyn til resultaterne af måling af de subkutane fedtfoldninger. Læg alle værdier sammen, og del derefter det resulterende tal med 100. Træk derefter det andet fra den første beregning. Indsæt den resulterende værdi i Matejka-formlen i stedet for bogstavet r.

Trin 5

Hvis du også har brug for at bestemme procentdelen af ​​muskler, skal du bruge denne formel: (M / P) x 100. P i dette tilfælde angiver vægten af ​​en person i kg.

Populær af emne.