Sådan Får Du Et Sort Bælte I Karate

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Sort Bælte I Karate
Sådan Får Du Et Sort Bælte I Karate

Video: Sådan Får Du Et Sort Bælte I Karate

Video: Sådan Får Du Et Sort Bælte I Karate
Video: What It Takes To Earn A Black Belt 🥋 2024, Kan
Anonim

Det sorte bælte i karate er det mål, som den, der bruger mest af sin tid og energi på denne type kampsport, der stræber efter at opnå perfektion, forsøger at opnå. For at få et sort bælte skal man ikke kun være godt forberedt fysisk, men også "vokse" til titlen som en åndelig mester. Der er visse standarder, der er opfyldt i sorte bælte eksamener.

Sådan får du et sort bælte i karate
Sådan får du et sort bælte i karate

Instruktioner

Trin 1

Forbered dig til eksamen for et sort bælte i karate, hvis du er over 14, men ikke mere end 35 år, har titlen "Master of Sports of Russia", du er en mester eller medalje i konkurrencer i kumite og kata kl. det regionale og republikanske niveau. Dette er de betingelser, som ansøgeren skal opfylde. Imidlertid kan mestre over 35 år, der har studerende i teamet og er aktivt involveret i organisatorisk arbejde, også deltage i eksamen.

Trin 2

Før du tager eksamen, skal du overveje, om du er åndeligt klar til at modtage en så høj karakter af din dygtighed. Har du forbedret dig nok, har du været i stand til at slippe af med alle dårlige kvaliteter, har du en god kontrol over din sindstilstand, både krop og ånd? Hvis du beslutter, at du er klar, kan du ansøge om den passende prøve til eksamen i sort bælte.

Trin 3

Bestå en teknikeksamen ved at demonstrere følgende færdigheder:

- slag - Morote haito-uchi (chudan, jedan) og haito-uchi (chudan, jedan, gedan);

- metoder til blokering med fødder - Morote kake-uke (zedan) og Osae-uke;

- spark - Kake-geri kakato (chudan, jedan), Kake-geri chusoku (chudan, jedan) og Ushiro mawashi-geri (chudan, jedan, gedan).

Bevis din dygtighed i kumite (30 kampe), kata, renraku (return og cover).

Trin 4

Vis din mestring i tameshiwari, hvilket er obligatorisk at bryde i Seiken-positionen. Udfør en tilfældig split, som du er bedst til.

Trin 5

Gennemfør alle de nødvendige øvelser: skub op 60 gange på seiken, 10 gange skub op på en finger i "knælende" position, mens du holder slutpositionen i 15 sekunder, udfør 150 kropsløft, 100 kneb

Trin 6

Få det eftertragtede sorte bælte, hvis du består eksamen perfekt og øger dit niveau ved at modtage nye dans.

Anbefalede: