Hvordan Man Bygger Kalvemuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Kalvemuskler
Hvordan Man Bygger Kalvemuskler

Video: Hvordan Man Bygger Kalvemuskler

Video: Hvordan Man Bygger Kalvemuskler
Video: JULIUS NYMANN BYGGER SIT EGET CUSTOM BUILD | SCOOTWORLD.DK 2024, April
Anonim

Det er ikke kun bodybuildere, der står over for problemet med underudviklede lægmuskler. Det retfærdige køn, der ikke ønsker at gå til plastikkirurger for at installere implantater, overvejer også, hvordan de kan gøre deres kalve mere voluminøse gennem træning.

Hvordan man bygger kalvemuskler
Hvordan man bygger kalvemuskler

Instruktioner

Trin 1

Det er ret vanskeligt at pumpe kalvemusklerne op, ikke desto mindre er denne opgave gennemførlig. Husk, at det vigtigste i din træning er regelmæssighed. Du skal gøre det mindst fem gange om ugen og ideelt hver dag og to gange om dagen. Forvent ikke resultater for hurtigt. De vises ikke med det samme, men kun efter et par måneder.

Trin 2

Husk, at det er bedst at træne med tilstrækkelig belastning til musklerne, dvs. med vægt. En passende vægt er en, hvormed du ikke kan udføre mere end ti øvelser uden stop og pauser. De kan kombineres med lettere øvelser med op til 50 gentagelser. Grundlaget for kalvemuskulaturens vækst er et tilstrækkeligt antal gentagelser af øvelsen (mindst 10-15).

Trin 3

Vær særlig opmærksom på at strække dine lægemuskler under din træning. Dette vil medvirke til at undgå skader og som sagt "varme op" muskelvækst. En sådan speciel strækning kan udføres når som helst på træningen - i midten eller i slutningen, men glem ikke, at inden du træner muskler, inklusive kalven, skal de være forberedt på belastningen ved en opvarmning.

Trin 4

Den mest effektive øvelse for lægmusklerne er at stå på tæerne. Gør det på en almindelig lægemaskine eller på blokken foran Smith-maskinen. Ret din krops position i et par sekunder ved det maksimale muskelsammentrækningspunkt. For at øge belastningen ved at udfylde et sæt øvelser ved fuld amplitude skal du afslutte den med delvise øvelser (ved begrænset amplitude).

Trin 5

Minimer pauser mellem sæt. Jo hurtigere du går videre til det næste sæt øvelser, jo bedre. Kalvemusklerne er ret tætte, for lang hvile mellem belastninger kan føre til, at dybtliggende muskelfibre vil "køle af", og dette vil reducere effektiviteten af træning og dermed pumpehastigheden af lægemusklerne.

Trin 6

Træn barfodet. Sko begrænser noget evnen til at træne lægmusklerne. Når du udfører øvelserne, skal du placere dine fødder lige. For at pumpe den indre eller ydre del af kalvene op er det nok at overføre kropsvægten under træningen til store tæer eller småfingre. Stop tilbageførsler har ingen yderligere effekter.

Anbefalede: