Sådan Gemmes En Figur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes En Figur
Sådan Gemmes En Figur

Video: Sådan Gemmes En Figur

Video: Sådan Gemmes En Figur
Video: The Best 💎GEMS💎 Method! Earn Billions! | Pet Simulator X Roblox 2024, Kan
Anonim

Alle drømmer om at være unge og smukke, men ikke alle lykkes med at opretholde en smuk figur selv i en ung alder. Og hvis det tidligere var forbundet med hormonel udvikling, fødsel af børn, i dag bliver problemet yngre for vores øjne. Og derfor - det er umuligt at sætte det på bagbrænderen. Hvis du vil have en smuk figur, skal du følge et par enkle regler.

skarp
skarp

Instruktioner

Trin 1

Vi er, hvad vi spiser. Udelukk derfor alt fra din kost, der forhindrer dig i at være smuk: alt fedtholdigt og sødt. Svært? Først i begyndelsen; vænne sig til det, vil du selv undre dig over, hvordan du kunne have ønsket fede pølser eller søde kager. Lær dig selv eller dine børn fra frugt og frugt fra barndommen. Det er svært bare at starte, så bliver det en vane.

Trin 2

Ikke kun fødevaresættet er meget vigtigt, men også kosten. Orientalske folk vidste dette godt, og derfor troede de, at tiden, hvor fordøjelsesorganerne fungerer, er morgen og eftermiddag, aften allerede er arbejde for andre organer. Træk derfor en regel: vi har en masse morgenmad og velsmagende, du kan endda to gange. Frokost mindsker allerede portionen, og det sidste måltid er klokken 19 og endnu bedre kl 18. Hvis du virkelig vil have en snack, kan du tygge et æble og spise et par appelsiner, drikke et glas yoghurt med frugt. Men ikke mere. Fik ikke ud? Vær ikke ked af det. Vi starter forfra fra næste morgen.

Trin 3

Bevægelse er liv. Derfor er det nødvendigt at flytte. At arbejde, at studere - sørg for at gå i metroen - på rulletrappen på hovedet. Svært? Hvem sagde, at det ville være let? Hvis arbejdet trods alt er langt væk, og bilen er så tæt, så - sport. Nu er der et stort udvalg af sportsaktiviteter: fitness, yoga, svømning. I weekenden, byvandringer og udflugter. Jo mere vi bevæger os, jo mere har vi råd. Og dette er et incitament: for dem, der beskæftiger sig med aerobic, er der en mulighed for at forkæle sig selv med lækre kager i det mindste lejlighedsvis. Lev med glæde!

Anbefalede: