Sådan Opnås Den Perfekte Figur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås Den Perfekte Figur
Sådan Opnås Den Perfekte Figur

Video: Sådan Opnås Den Perfekte Figur

Video: Чудесный САРАФАН, который ВЫ еще не видели | Все секреты и нюансы пошива | Мастер-класс с выкройкой 2022, December
Anonim

En fleksibel, tonet, atletisk krop uden et gram overskydende fedt - et uopnåeligt ideal eller et realistisk ønske? Hvordan opnås perfektion? Faktisk er alt ret simpelt, det vigtigste er en tankevækkende integreret tilgang.

Sådan opnås den perfekte figur
Sådan opnås den perfekte figur

Instruktioner

Trin 1

Indstil dig selv til sejr. Gør en smuk slank krop til dit mål, forestil dig oftere dig selv i et nyt ideelt billede. Dette vil gøre det meget lettere for dig at håndtere fristelser og dovenskab. Når alt kommer til alt er det ikke så let at bryde løs, når den ideelle figur næsten er en realitet.

Sæt opnåelige mål for dig selv. Ikke abstrakt "tabe sig", men "bygge to kg på en måned." Du må ikke "føre en sund livsstil", men sving pressen hver anden dag og spring reb.

Identificer dine motiver. Hvorfor har du brug for en perfekt figur? Vis dig i nye tøj, se misundelse i bekendte øjne eller beundre en elsket? Ethvert motiv, der er vigtigt for dig, understøtter beslutsomheden om at bringe kroppen tættere på perfektion.

Trin 2

Spis rigtigt. Forlad tankerne om kostvaner og fedtforbrændende piller, effekten af ​​alt dette er kortvarig, og konsekvenserne kan være alvorlige. Følg disse enkle regler:

- spis oftere, men i mindre portioner;

- sørg for at spise morgenmad - eventuelle korn, gryderetter, mejeriretter er perfekte;

- spring ikke over frokost;

- spis let protein mad 3 til 4 timer før sengetid;

- Begræns fede, søde, salte, bekvemmelighedsfødevarer og fastfood

- spis mere grøntsager og frugt, magert kød, fisk og skaldyr

- drik mere vand, drikker rigeligt med vand renser kroppen og fremmer vægttab.

Trin 3

Gå ind til sport. Intet vil skærpe din figur som motion. Valget er simpelthen stort: ​​klasser i en fitnessklub med en træner, træning i poolen eller på banen - vælg efter din smag.

Formgivning og callanetics vil tjene som en slags "billedhuggere" for din krop; kampsport vil ikke kun give dig fremragende fysisk form, men også temperere din karakter; aerobic og løb vil rette op på tallet og styrke det kardiovaskulære system. Baseret på dine præferencer og muligheder kan du nemt finde en acceptabel mulighed.

Selvom der ikke er mulighed for at studere i en gruppe med en instruktør, fortvivl ikke. Fremragende resultater kan også opnås hjemme. Diske med træningskomplekser, de samme komplekser i kvindeblade - vælg en hvilken som helst og start med at træne. Træn regelmæssigt. Optimalt - i en time tre gange om ugen. Prøv ikke at gå glip af klasser, for hvert er et skridt mod figuren af ​​dine drømme.

Trin 4

Pas på din hud, glem ikke den i jagten på en smuk og slank krop. En ubehagelig overraskelse kan være hendes hængende, især efter et skarpt og betydeligt vægttab. Og sådan en "glæde" som cellulite har endnu ikke tilføjet attraktivitet for nogen.

Gnid din krop med en stiv børste eller vaskeklud hver dag, mens du bruser eller bader. Det forbedrer blodcirkulationen og udseendet af huden, strammer den. Du kan forberede en effektiv "kaffeskrubber": Bland malet kaffe med en dråbe shower gel, påfør med pres på problemområder.

Efter vandbehandling masseres den strammende creme ind i kroppens hud. Selv almindelig vegetabilsk olie vil gøre, olivenolie er bedst. Sådan selvmassage toner op, eliminerer cellulite, fremskynder vægttab.

Gør wraps. Derhjemme skal du bruge enhver anti-cellulitecreme, ler eller f.eks. Kakao. Påfør blandingen på din mave og lår, pakk din krop med plastfolie, pakk dig selv varmt op og hvil i en time i denne form. Så tag et bad.

Populær af emne.