Sådan Gør Du Dine Arme Tyndere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Arme Tyndere
Sådan Gør Du Dine Arme Tyndere

Video: Sådan Gør Du Dine Arme Tyndere

Video: Sådan Gør Du Dine Arme Tyndere
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2024, April
Anonim

Hvis en person ikke følger diæten og ikke har lidt eller ingen sport, kan hans hænder, som hele kroppen, blive fede. Fedtaflejringer ødelægger udseendet af en person, især når det kommer til kvinder. For at gøre armene tyndere er det nødvendigt at reducere det samlede kropsfedt i den menneskelige krop.

Sådan gør du dine arme tyndere
Sådan gør du dine arme tyndere

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Lav udholdenhedsøvelser. Dette er alle standardøvelser med simulatorer og andet sportsudstyr, den eneste forskel er, at du nu laver et stort antal gentagelser med en gennemsnitlig vægt. Ved at gøre dette opbygger du ikke muskler, men styrker dem og hjælper med at forbrænde fedt.

Trin 2

Deltag i aerob træning. Brug et løbebånd eller en stationær cykel i begyndelsen og slutningen af hver træning. Husk, at belastningen skal være ujævn, læg en "klodset" rytme på maskinen, når du træner på den. Træn på det i mindst 15 minutter om dagen ved den maksimale belastning for dig selv.

Trin 3

Fjern fødevarer med et højt fedtindhold og sukker fra din kost, prøv at spise mad med lavt kalorieindhold, grøntsager og frugt. Gør det til en regel, at dit sidste måltid skal være inden klokken seks om aftenen. Spis kun kød om morgenen. Spis ikke halvanden time før træning og halvanden time efter.

Anbefalede: