Sådan Tændes Et Skateboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Et Skateboard
Sådan Tændes Et Skateboard

Video: Sådan Tændes Et Skateboard

Video: Don't Blink Watching These EXTREME Skaters! (Skateboarding) 2022, December
Anonim

Det er aldrig for sent at starte skøjteløb. Og bedst af alt skal du først prøve at stå på skateboardet eller langsomt bevæge dig fremad. Din krop skal vænne sig til den nye position. Stå på skøjten, prøv at flytte din kropsvægt fra det ene ben til det andet, find balancen på skøjten.

Sådan tændes et skateboard
Sådan tændes et skateboard

Instruktioner

Trin 1

Skub af med den ene fod. Hvis du er højrehåndet, skal du også skubbe af med din højre fod. Derefter vil venstre fod være foran brættet. Hvis du er venstrehåndet, er henholdsvis dit løbeben, og det højre ben forbliver i holdningen. Placer din fod på skøjten lige over forhjulene, skub dig af med din anden fod, og placer den direkte på tavlen, så snart den går. Kør langsomt, lær at holde din balance.

Trin 2

Den næste etape er bremsning. For at stoppe skal du tage dit bagben ud af brættet og sænke det. Dette er den mest overkommelige og alsidige måde at stoppe på. For at bremse lidt, skal du flytte dit bagben lidt tilbage og overføre din kropsvægt til det. En mere avanceret bremsemetode er hælbremsning. Med hælen på dit rygstøtteben skal du trykke på tavlen, så skøjtebagsiden krummer sig ned, og fronten stiger let op i luften. I dette tilfælde fortsætter det forreste støtteben med at kontrollere skøjten.

Trin 3

At lære at tænde et skateboard er også ret let. Forlæng dit forreste støtteben lidt fremad og drej din krop, eller flyt din vægt mod siden af ​​drejetappen. Faktum er, at når rulleskøjten ruller lige, er akserne på rullerne parallelle. Men når du drejer kroppen eller flytter trykket på den indvendige overflade af brættet, drejer aksen på de forreste ruller i rotationsretningen, og aksen på de bageste ruller drejer i den modsatte retning. Skøjten vender sig om. For en skarp drejning skal du skubbe hårdere på hælen på dit rygstøtteben, mens du samtidig skubber din kropsvægt mod drejningen. Forhjulene stiger i dette øjeblik, så med foden foran vil du være i stand til at balancere og kontrollere rotationsvinklen. Forsøg ikke at lave skarpe vendinger med det samme. Dette er farligt. Prøv at starte med at flytte din kropsvægt til dit rygstøtteben, og stå kun på den, og drej næsen på skøjten i forskellige retninger. Byt dine ben, vend rundt på plads. Gå først ud til trafikområdet.

Populær af emne.