Sådan Bremses På Et Skateboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bremses På Et Skateboard
Sådan Bremses På Et Skateboard

Video: Sådan Bremses På Et Skateboard

Video: Sådan Bremses På Et Skateboard
Video: How It's Made: Skateboard Wheels 2024, April
Anonim

Skateboarding er ikke en let opgave. Det kræver god fysisk kondition, tålmodighed og udholdenhed. Mange elementer begynder kun at fungere efter 1000 gentagelser. De, der ønsker at mestre kunsten at skateboard, bør dog vide, at læring ikke bør begynde med svære spring, men med at praktisere bremseteknikker. Ved korrekt bremsning kan du reducere fald og undgå personskader.

Sådan bremses på et skateboard
Sådan bremses på et skateboard

Instruktioner

Trin 1

Vælg et fladt, rummeligt og helst øde sted til træning. Evaluer, om du kan skate uden megen anstrengelse.

Husk hvilket ben der er dit støtteben. For højrehåndere er det som regel den rigtige, og for venstrehåndere er det den venstre. Placer dine ben sådan på skateboardet: støttebenet bagpå, det andet foran.

Begynd at flytte. For at gøre dette skal du placere din anden fod på skøjteens forkant og skubbe jorden af med drejefoden. Skub ikke for hårdt. At lære at bremse ved høj hastighed er meget sværere.

Når du har startet bevægelsen, skal du placere din støttefod på bagsiden af tavlen. Du bevæger dig nu fremad, mens du står fladt på skateboardet.

Trin 2

For at sænke farten skal du flytte dit skøjteben tættere på skøjteens bagkant og skifte din kropsvægt på den. For at gøre dette kan støttebenet være let bøjet ved knæet.

For at stoppe helt skal du sænke din støttefod til overfladen og sænke lidt ned med sålen.

Ovenstående metode er kun egnet til flade områder. Husk også, at regelmæssig bremsning på denne måde er en dødsdom for din sko.

Trin 3

Du kan bruge en anden metode til skatebremsning.

Tag startpositionen som beskrevet ovenfor: støttebenet bagpå, det andet i betjeningen forfra. Begynd at flytte.

For at bremse skal du flytte dit støtteben tættere på skateboardets bagkant, overføre din kropsvægt til det og trykke din hæl mod kanten af brættet. I dette tilfælde skal tavlens forkant være i luften. Hvis du føler dig selv at miste din balance, skal du hoppe ud af tavlen.

For hurtig opbremsning kan du trykke bagkanten af brættet ned i jorden.

Trin 4

Og til en snack - en måde at ekstreme bremsning på. Ikke anbefalet til begyndere.

Når du bevæger dig, skal du trykke dit andet (forreste) ben ind i forkant af brættet. Den bageste kant begynder at stige. Og i det øjeblik, når han næsten kigger op i himlen, skal du hoppe ud af brættet og fange skøjten med din højre hånd.

Vær glad, hvis du formåede ikke at falde.

Anbefalede: