Sådan Tændes Løbebåndet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Løbebåndet
Sådan Tændes Løbebåndet
Anonim

Når du træner på et løbebånd, kan du holde kroppen i god form, styrke musklerne og kontrollere vægten. Derfor er banen ganske populær blandt træningsudstyr til hjemmet. På trods af at modellerne fra forskellige producenter har forskelle, er princippet om forbindelseskontrol det samme og ret simpelt.

Sådan tændes løbebåndet
Sådan tændes løbebåndet

Er det nødvendigt

  • - løbebånd
  • - en kilde til elektricitet.

Instruktioner

Trin 1

Inden du tænder løbebåndet, skal du læse omhyggeligt instruktionerne, der fulgte med det. Hele processen skal være tilgængelig i den, inklusive mulige belastningsindstillinger.

Trin 2

Hvis sporet er elektrisk, skal du først tilslutte det. På modeller, hvor der er forbindelse med en ekstra vippekontakt, skal du også dreje den. Indikatoren for, at sporet er tilsluttet, er det oplyste display.

Trin 3

For at starte din træning skal du stå med dine fødder på sporets stationære sidebånd. Under tændingen er det forbudt at være på det bevægelige bælte for at undgå personskade.

Trin 4

Indsæt sikkerhedsnøglen i det specielle hul på tastaturet, og fastgør derefter den anden del af nøglen til dit tøj i bælteområdet. Dette giver dig mulighed for straks at slukke for sporet, når tasten bryder med tastaturet, hvis en person har mistet kontakten med kontroltasterne.

Trin 5

Tryk på startknappen, og følg instruktionerne på displayet. I de fleste modeller foreslås det at indstille vægtparametrene, hvilket gøres ved hjælp af de numeriske taster eller taster med "plus" og "minus" værdier. Når de krævede værdier vises på skærmen, skal du trykke på valgknappen.

Trin 6

Bevægelseshastigheden vælges ved hjælp af forøgelsesknappen, den kan angives med et plustegn eller ligne en trekant med en base øverst. Fald er angivet med en minus-knap eller en trekant med en omvendt base.

Trin 7

Når bæltet er i bevægelse, skal du stå på det og begynde din træning og justere bevægelsesintensiteten afhængigt af dit fysiske konditionsniveau. Ud over at øge hastigheden kan løbebåndet udstyres med en hældningsstyringsfunktion, der simulerer en nedstigning eller opstigning.

Populær af emne.