Har Jeg Brug For Gymnastik Før Og Efter Søvn

Indholdsfortegnelse:

Har Jeg Brug For Gymnastik Før Og Efter Søvn
Har Jeg Brug For Gymnastik Før Og Efter Søvn

Video: Har Jeg Brug For Gymnastik Før Og Efter Søvn

Video: Har Jeg Brug For Gymnastik Før Og Efter Søvn
Video: [Ноги худеют в сидячем положении, уменьшаются боли в пояснице] Лимфодренаж, который сильно утомляет 2024, Marts
Anonim

Når en person vågner, føler han noget sløvhed, bevægelsesstivhed og tyngde i lemmerne. Dette er resultatet af et fald i aktiviteten af det kardiovaskulære, respiratoriske og muskelsystem under søvn.

Har jeg brug for gymnastik før og efter søvn
Har jeg brug for gymnastik før og efter søvn

Instruktioner

Trin 1

Hvordan kan du hurtigt ryste resterne af søvn af og blive vågen igen? Morgenøvelser er et simpelt, men virkelig vidunderligt værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at slutte dig til rytmen i dagtimerne og få et boost af energi hele dagen.

Morgenøvelser øger hjertefrekvensen betydeligt, øger det maksimale blodtryk med 5-20 millimeter og øger mængden af ilt, som kroppen absorberer med 10-30 procent.

Trin 2

De, der regelmæssigt udfører morgenøvelser, øger lungernes vitale kapacitet, vejrtrækningsdybden, lavere blodtryk, muskelsystemet udvikler sig jævnt, og den korrekte kropsholdning udvikles.

Morgenøvelser indstiller kroppen til en ny, mere intens rytme af liv og arbejde.

Trin 3

Har du brug for gymnastik inden sengetid?

Kroppen, der er træt i løbet af arbejdsdagen, har brug for hvile. Han skal være forberedt på en nedsat tone under søvn. Er det tilrådeligt at opmuntre kroppen, kunstigt hæve intensiteten af alle fysiologiske processer inden sengetid, inden en lang, så vigtig og så nødvendig for kroppen, hvile? Hvis du ikke træner morgen, men aftengymnastik og endda ledsager den med kolde douches og rubdowns, kan dette føre til, at søvn bliver rastløs.

Trin 4

Så det er indlysende, at morgenøvelser skal være nøjagtigt morgen. Inden du går i seng, er en kort gåtur i den friske luft ønskelig, 1-2 åndedrætsøvelser - den såkaldte "afslapning", undertiden et varmt bad eller det samme brusebad. Det er nødvendigt at ventilere rummet og gå i seng, når det er muligt, på samme tid. Derefter skabes alle betingelser for en sund, forfriskende søvn.

Anbefalede: