Sådan Muntres Op Efter Søvn. Kompleks Af Gymnastiske øvelser

Sådan Muntres Op Efter Søvn. Kompleks Af Gymnastiske øvelser
Sådan Muntres Op Efter Søvn. Kompleks Af Gymnastiske øvelser

Video: Sådan Muntres Op Efter Søvn. Kompleks Af Gymnastiske øvelser

Video: Sådan Muntres Op Efter Søvn. Kompleks Af Gymnastiske øvelser
Video: LW11 AGPTEK Smartwatch IP68: что нужно знать // Лучшие бюджетные часы на АлиЭкспресс 2024, April
Anonim

Det er let at vågne op og føle sig munter hele dagen, de mennesker, der går i seng til tiden og tager mindst seks, men ikke mere end otte timer på at sove. De starter morgenen med motion og spiser rigtigt.

Sådan muntres op efter søvn. Kompleks af gymnastiske øvelser
Sådan muntres op efter søvn. Kompleks af gymnastiske øvelser

Sund søvn er lige så gavnlig som vitaminer og frisk luft. Resultatet af en ordentlig sengetid skal være en let og kraftig morgen. For en god nats hvile skal følgende regler overholdes:

- spis ikke 1-2 timer før sengetid;

- gå altid i seng på samme tid;

- ventiler rummet inden du går i seng;

- tag afslappende og hygiejniske vandbehandlinger

- gå i seng i behageligt og naturligt undertøj.

Overholdelse af disse regler garanterer en sund søvn og en kraftig opvågnen. Samtidig bør morgenen også bestå af en række hverdagslige, obligatoriske handlinger. I intet tilfælde skal du stå brat op. Husk hvordan børn vågner, de strækker sig først sødt i deres senge, så åbner deres øjne og sætter sig ned. En voksen skal gøre det samme.

En kraftig stigning kan forårsage "pastoral hypotension", dvs. svimmelhed og mulig besvimelse. Mennesker med problemer med det kardiovaskulære system og gravide kvinder er særligt modtagelige for dette fænomen.

Ikke alle mennesker elsker at vågne op tidligt, især i den kolde årstid, når temperaturen uden for vinduet er lav og dagslys er korte. Et sæt morgenøvelser, som skal startes, mens du stadig er i seng, hjælper med at tilpasse sig et arbejdstemning. Tag dig tid til at rejse dig, stræk dig, bøj ryggen, ret dine arme og ben, føl styrken i musklerne.

Vink dine arme og derefter dine ben. Du kan handle kaotisk, det primære mål er at varme op muskler og led, der er blevet følelsesløse under søvn. Glem ikke at smide tæppet af, før du gør dette. Hvis rummet er køligt, hjælper disse bevægelser dig med at holde dig varm.

Følgende øvelser udføres i siddende stilling. Husk ikke at stå op brat, du kan blive svimmel. Placer dine fødder på skulderhøjde og ret din ryg. Løft dine arme op, træk dem derefter til siderne og tilbage så langt du kan. Når du fortsætter med at sidde, kan du strække dine skulderled og livmoderhalsen. Nå fingrene ud til dine skuldre, gør et par cirkulære bevægelser med uret og mod uret. Vip dit hoved frem og tilbage, vip det mod venstre skulder og mod højre. Foretag cirkulære bevægelser med hovedet i den ene retning og den anden.

Klappende hænder hæver humør, forbedrer kognitive evner, sensorisk opfattelse og opmærksomhed, har en positiv effekt på hukommelse og tænkning, letter social tilpasning og lindrer nervøs spænding.

I stående stilling skal man vippe med legemet i alle retninger i rækkefølge. Drej dine hofter med uret og bagud. Prøv at læne dig frem for at nå dine fødder med fingrene. Øvelser kan være meget forskellige, som du kender, og som du kan lide. Overvæld dig dog ikke. Øvelserne skal udføres let uden pludselige bevægelser. Morgenøvelser bør styrke og under ingen omstændigheder medføre træthed. Når du er færdig med øvelserne, kan du klappe selv. De barske rytmiske lyde fra klapper underholder ikke kun, men har også en nyttig og helbredende virkning.

Under enhver fysisk træning frigives endorfiner eller, som de også kaldes, lykkehormonerne i blodet. Således vil morgenøvelser ikke kun hjælpe med at forlade kongeriget Morpheus, men vil også opmuntre dig, vække din appetit og øge din overordnede tone.

Anbefalede: