Sådan Fjernes "nedre Mave"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes "nedre Mave"
Sådan Fjernes "nedre Mave"

Video: Sådan Fjernes "nedre Mave"

Video: Sådan Fjernes
Video: Удаление морщин: против морщин на лбу и вокруг глаз и от морщин улыбки за 3 дня 2024, Kan
Anonim

Selv tynde piger har mave. Svage undermavemuskler bringer fortvivlelse hos de mest vedholdende kvinder. Bare rolig for en hængende mave - begynd at arbejde på dig selv i dag.

Sådan fjernes "nedre mave"
Sådan fjernes "nedre mave"

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har en svag abs, er det meget vanskeligt at fjerne underlivet. Begynd at træne dette område indirekte ved at vælge enklere øvelser. Og når musklerne bliver lidt stærkere, skal du gå videre til et mere komplekst kompleks.

Trin 2

Stå lige med dine fødder sammen, overfør vægten af din krop til en fod. Læn dig let fremad med ryggen lige, så din håndflade rører midten af din læg. Frys i denne position i 5 sekunder, mavemusklerne er spændte. Gentag - 12 gange.

Trin 3

Resterende i startposition, løft et ben fra gulvet. Hold din kropsholdning, læg dine hænder på taljen. Huk langsomt på det ene ben, træk det andet knæ mod din mave. Lav 12 reps for hvert ben. For at fjerne maven nedenfra er det meget vigtigt ikke at overføre belastningen til benene, men at stramme knæet ved at stramme mavemusklerne. For at gøre dette skal du skubbe bækkenet fremad.

Trin 4

Stå i samme position, lænet på det ene ben. Bøj det andet ben ved knæet, og træk det til brystet ved at trække sig sammen i mavemusklerne. I et halvt minut skal du svinge dine hænder som i øvelsen "mølle". Du behøver ikke at skynde dig - det vigtigste er at holde din balance. For at gøre dette kan du læne dig lidt fremad.

Trin 5

Med dine fødder hoftebredde fra hinanden, skal du presse din nedre mavemuskler og trække rygsøjlen op. Sæt dig ned i en plie, så dine ben er bøjet vinkelret. Bøj nu ryggen parallelt med gulvet og nå hælen på din venstre fod med dine højre fingers fingre. Skift skiftevis hænder, gør øvelsen i et minut.

Trin 6

Tag startpositionen - benene er lige, hænderne på hofterne, ribbenene sænkes let ned til bækkenet. Overfør kroppens vægt til højre ben med en jævn bevægelse, og flyt venstre ben med tåen trukket over dig selv og et lige knæ til siden i en vinkel på 45o. Skift ben med et let spring. Sving i to minutter.

Trin 7

Fra startpositionen skal du tage semi-squat-positionen, strække armene foran dig. Når du inhalerer, skal du hoppe ud, gruppere dine muskler og anstrenge din underliv. I dette tilfælde skal benene være i samme afstand som i begyndelsen af øvelsen. Folk kalder denne øvelse "frø". Gør det mindst 10 gange uden pause.

Trin 8

Med dine fødder hoftebredde fra hinanden skal du placere din venstre hånd på din hofte. Tag dit venstre ben tilbage, så det danner en 45 ° vinkel med højre. Nå op med din højre hånd. Træk nu knæet på dit venstre ben mod din højre albue. Prøv at holde din balance. Gentag bevægelserne 30 gange i et hurtigt tempo. Skift dine ben.

Trin 9

Når du laver dine daglige træningsprogrammer, skal du ikke glemme en afbalanceret diæt. Spis flere friske grøntsager, korn og mejeriprodukter. Kun en integreret tilgang kan hjælpe med at fjerne maven nedenfra.

Anbefalede: