Sådan Opretter Du Et Træningsprogram Selv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Et Træningsprogram Selv
Sådan Opretter Du Et Træningsprogram Selv

Video: Sådan Opretter Du Et Træningsprogram Selv

Video: Sådan Opretter Du Et Træningsprogram Selv
Video: Sådan Opretter du en Træning (fx. intervaller) via Garmin Connect 2024, Marts
Anonim

Der er ingen kvinde, der er helt tilfreds med sin figur. Det retfærdige køn kan hele tiden ikke lide noget - enten er hofterne for fulde, så maven stikker ud, så er den indre side af armene slap. For at rette op på alle mangler skal du selv udarbejde et træningsprogram under hensyntagen til alle dine problemområder.

Sådan opretter du et træningsprogram selv
Sådan opretter du et træningsprogram selv

Selv regelmæssige besøg i fitnessklubben hjælper dig ikke med at komme tættere på din ideelle figur, hvis du mekanisk udfører alle øvelserne i træk. Det er nødvendigt at forstå tydeligt, hvor du vil fjerne, og hvor du skal tilføje.

Vælg mål

Hvis det skete for dig at udvikle en træningsplan og ikke bare løbe fra tid til anden, så ved du helt sikkert unøjagtighederne i din fysik. Først og fremmest skal du beslutte - du vil tabe dig eller opbygge muskler.

I nærvær af overvægt er aerob træning indiceret, der træner det kardiovaskulære system og brænder fedt gennem ilt. Med mangel på muskelmasse er styrkeøvelser nødvendige, som skal skiftes hver 1, 5-2 måneder, da musklerne hurtigt tilpasser sig og holder op med at reagere på belastningen.

Det er ikke nok at beslutte, hvilken type belastning, det er nødvendigt klart at angive, hvor meget du vil tabe / vinde. Marker dig selv i en notesbog, at du ved en sådan dato vil have en talje, for eksempel 65 cm, og hofter 95 cm. Træn kraftigt, indtil du når dit mål.

Holde dagbog

De, der har tabt sig mindst en gang i deres liv, ved, hvad en maddagbog er. Når du selv har besluttet at udarbejde et træningsprogram, skal du føre en figurdagbog, hvor du dagligt registrerer, hvor mange gentagelser og tilgange du har udført.

Og en gang om ugen er det nødvendigt at registrere et mellemresultat. Hvis han stoppede på et bestemt tidspunkt, og du endnu ikke har nået dit mål, skal du ændre din træningsplan, øge belastningen eller tilføje en afbalanceret diæt.

Fokuser på problemområder

Kroppen taber sig gradvist og jævnt - dette er en kendsgerning. Men alligevel, med en målrettet belastning, kan du være opmærksom på de enkelte dele af kroppen. Dem, der har mest brug for justering.

Lad os for eksempel sige, at du beslutter at udvikle en træningsplan for at stramme dine ben og indre lår. De vigtigste styrkeøvelser vil være squats med vægte, plie, strække hamstrings og lægmuskler og svinge. Men det er værd at tilføje den generelle belastning - den obligatoriske opvarmning til den første sved, statisk udgør som en lige og sideplank.

På samme måde skal kardiobelastninger for at tabe overvægt fortyndes med udholdenhedsøvelser og for at styrke musklerne - push-ups, svingning af pressen osv.

For at træning skal være effektiv, er det nødvendigt at skifte belastning på forskellige muskelgrupper. For eksempel gøre over- og underkroppen hver anden dag. Dette giver dine muskler en chance for at hvile og komme sig.

Anbefalede: